Imam kar hud problem z mojimi rožicami in upam, da mi boste znal pomagat. Na vecjih listih so se mi najprej samo na eni roži zacele pojavljat rjave pike, kasneje rjave lise. Večji in manjši listi pa se tud uvihavajo podobno kot če so žejni. Problemi so se zacel pred kratkim (priblizno en teden) so se zlo hitr sirl tud na druge rastline.Za tisto, ki je prva zbolela mislm, da ni vec upanja pa se 2 sta u precej slabm stanju. Te 3 sm loču od ostalih, ki kažejo kvečjemu kakšno rjavo pikico. Fotr mi je svetvou, da zgleda podobno glivičnim obolenjem na sadju in mi dou raztopino modre galice, da sm z njo včerej mal poškropiu. Rastline so ble posajene na začetku maja, zemlje, ki sem jih uporabljal so asef, plantella pa še ena rozne barve vreča, gnojil sem enkrat z dušikovim tekočim gnojilom, zalivam s postano vodo iz pipe, genetika rastlin pa je različna.Gojim jih zaenkrat še na balkonu, ko pa bojo dovolj velke in močne pa grejo na place v gozd.
Kvaliteta slik je zlo slaba, ker nimam na razpolago nobenga fotkica z zoomom. Če pa te fotke ne bojo dost si pa lahko sposodm kkšn boljši fotkič.
Prva rastlina:

Uploaded with ImageShack.us

Druga rastlinca:

Tretja rastlinca, ki se zaenkrt še najbol drži od teh 3: