Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
hello, zanima me če kdo ve koliko časa cveti pruple tops, če ima kdo kaj izkušenj s to sorto, namreč 2 mi že cvetita, kar se mi zdi malo zgodaj....
mam indoor rastlino in so ji začeli listi rumenit.je pa ženska in že skoraj čisto pri koncu, še kakšna 2 tedna.vrste rastline nevem, vode ima zadost.
ps:imam 2 rastlini isto gojeni ampak samo 1 ima rumenkaste liste
zna kdo pomagat?
ps:imam 2 rastlini isto gojeni ampak samo 1 ima rumenkaste liste
zna kdo pomagat?
ni panike to je normalno...rastlina ti kaže d bo hmal zrela za žetev..
vitamins...T,H,C
hvala, druga je malo manjša ampak obe sem istočasno posejal tkoda lahko pričakujem da mi druga tudi začne take liste delat ne?
Torej.. ker sem še nov v tem.. me zanima, kako vem katerega spola so moja 'rastli'ce'.
Nekaj slik:
Hvala!
Nekaj slik:
Hvala!
Kolikor vidim iz slik, tele rastline še niso zacvetele in nemoreš videti spola. Se bo videlo v roku 1ga mesca.
Lp
Lp
Flop malo poišči na rastlini, vrjeto ima kakšne preflowerje(če veš kaj je to ), pa ti povemo kaj je.
Zaenkrat hvala za pomoč. Bom pokazal slikce čez slab mesec, pa bomo videli.
Ko sem prišel na svoj vrtiček sem našel eno rožo precej poležano. Z njo sicer ni nič narobe,samo namesto da bi rastla naravnost navzgor,je rastla bolj po tleh. Sumim da jo je "bendal" veter v preteklih dneh. Zdej me pa zanima a nej jo navežem na kšno palčko da bo rastla navzgor in da je veter v prihodnje ne bo spet poležal al je kšna druga rešitev? Uglavnm treba je ojačat steblo pomojm. Rastlina pa je visoka okrog 70cm.
Daj ji neko oporo za katero jo privežeš. Vsaj tako sem jaz pri mojih naredil. Malo bolj debele prekle zarinil globoko v zemljo ter privezal.
So pa tudi moje kar nastradale par dni nazaj ob neki nevihti. Veter jih je čisto pokrivil. Imam pa srečo, da imam blizu plac in sem jim lahko takoj pomagal pokonci.
So pa tudi moje kar nastradale par dni nazaj ob neki nevihti. Veter jih je čisto pokrivil. Imam pa srečo, da imam blizu plac in sem jim lahko takoj pomagal pokonci.