Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Quote:
ne
scrog je da daš pod mrežo
sog je da maš maxsimalno št. plentou v boxu,od začetka na 12/12,da nardijo samo glavne cofe
(sea of green)
ja mal sm zameju, my bad sm biu mal
ne
scrog je da daš pod mrežo
sog je da maš maxsimalno št. plentou v boxu,od začetka na 12/12,da nardijo samo glavne cofe
(sea of green)
ja mal sm zameju, my bad sm biu mal
Hell, it's about time.
živjo,mene pa zanima če mam loh na veggetaciji tut 1 mesc?
loh maš od 0-1000 dni
Ka pa teoretično.. Če bi bilko imel res dolgo časa na vegetaciji.. Ali bi odmrla ali pričela samodejno cvetet? Če bi vegetacijo vlekel par let
to mas pa pol bonsai, mors ji dat primerno zemlo(zlo slabo), pa baje zdrzi vec let
lp
lp
Hell, it's about time.
Menda čez en čas začne sama cvetet ko korenine napolnijo lonec. V takem primeru je najbolš korenine porezat oz. presadit v večji lonec.
Jst tut bom probal delat mibni bonsai iz ene purple tops, samo je fora da je autoflover, kar pomeni da imam prbl. 2 meseca za vegetacijo... probal bom rožo obdržat na višini 30cm, upam da mi uspe... a majo autofloverji kaksne probleme z vršičkanji?
-
PeroMan
autoflowering nimajo vegetacije 2 mesca,ampak 2 tedna
autoflowerjou se ne vršička.
niso autoflowering vrste za take stvari primerne
autoflowerjou se ne vršička.
niso autoflowering vrste za take stvari primerne
Če maš cilj obdržat rožo na 30cm pol itak nebi smel kupit autoflower
Mene še zanima je še kak profit če maš autoflower razn da lahko ne-autoflower vrsto vegetiraš in autoflower cvetiš v istem boksu?
Mene še zanima je še kak profit če maš autoflower razn da lahko ne-autoflower vrsto vegetiraš in autoflower cvetiš v istem boksu?