Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
vsakič ko bo dež (oz. po tem dežju ) stresi biljko da na listah nebo voda
Ja sej to vem...sam kaj pa če dežuje več dni skupi? =)
se enkrat bi prosil če mi lahko kdo pove kaj je ta EC ki je dve strani nazaj napisal "hush" da ima EC 1,0-1,5
hvala
hvala
EC je mera za količino gnojila
khmm in kolk je pol to 1,0-1,5??
ker sem to zasledil tudi v enem od posnetkov pri green house seeds k so snemal pa je mel 1,8 ec ..
kok se to kej računa ?
ker sem to zasledil tudi v enem od posnetkov pri green house seeds k so snemal pa je mel 1,8 ec ..
kok se to kej računa ?
E.C. -> Electrical Conductivity
Torej:
Quote:
Z merjenem električne konduktivnosti vode določimo količino raztopljenih soli v hranilni raztopini. Gnojila so namreč običajno v obliki soli, ki v vodi disocirajo na ione. Električna prevodnost oz. konduktanca je odvisna od količine in valentnosti ionov v raztopini. Na podlagi tega podatka lahko ocenimo količino gnojil v gojilnem mediju.
Torej:
Quote:
Z merjenem električne konduktivnosti vode določimo količino raztopljenih soli v hranilni raztopini. Gnojila so namreč običajno v obliki soli, ki v vodi disocirajo na ione. Električna prevodnost oz. konduktanca je odvisna od količine in valentnosti ionov v raztopini. Na podlagi tega podatka lahko ocenimo količino gnojil v gojilnem mediju.
<3 Mary Jane !
weedster hvala.
Rasta3 na vrhu zemlje je recimo 1,0 spodaj pri podnu pa 1,5 ali na levi in desni...
A lahko posadim bilko v lonček skupaj z rockwoolom ali ga morem odstranit?
-
1412162325
joj ,
ampak vsaj nisi odpirav nove teme....
ja lahko, kako pa boš drugač?, a boš rockwool spraskav stran od korenin
ampak vsaj nisi odpirav nove teme....
ja lahko, kako pa boš drugač?, a boš rockwool spraskav stran od korenin
pušim samo ganðo in hašiš iz Maroka