al sm naredu res dobr fotomont, al pa dobro rožo.
@weedster: hvala. sej cofi so bili res bolj puhasti, ampak kot sem rekel, bila je bolj za družbo.
sva skup kadila, pa muzko poslušala, vsaketolk sm jo mal nategnu na tla, pa poskrbu da je bla mokra, pa ji je blo čiiist ok.

@POW (pudl-od-weed-a): tole je kake 2, max 2,5l. sem zdejle primerjal z eno drugo posodo. tko da v 15l ma da naredi boombo. sej letos sem tut jest razmišljal o kaki v loncu, bom vidu kaj bo nanesel nasledn mesc.
@sK4Nk3r: en nasvet. zvečer greš na plac, s seboj vzameš une najmanjše glowstick-e (cca 3cm), pogledaš kje je primeren plac, prelomiš, mal popucaš po tleh, in pustiš tam. čez par ur bo še lepo svetila, in jo boš zlahka našel.
drgač lahko ravnotako narediš s kupčkom kamenja, parimi zapičenimi palicami, ipd. seveda mal zavisi tut od tega, a boš na placu ponoč krempal z lučjo al brez. luč bi ti toplo odsvetoval, ker se te vidi blaaaazno daleč.
če je problem transport krampa na plac, in ne kopanje samo, potem naredi transport ponoči, skopli pa podnevi.
čak, pa še neki. kaj ti bo kramp, če maš žakelj?! (v ''požigalec'' tonu). resno.
@goblinček: človk ne ve na katero mesto pade senca, in kam sonce, če sem ga prav zastopu.
lp, lv
p.s.: "Arguing On The Internet Is Like Running In The Special Olympics: Even If You Win, You're Still Retarded."
By Dan Carlson