Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
ja možnost je, a majhna. možnost je tudi, da bodo automatic. Kot sem ti povedal, pofukala se bosta, samo kaj bo pa froc pa nikol ne veš če bo dobra te bom prosil za kako seme čez 2 leti
-
USBN
@smarnica
pomoje kej velik nimaš za zgubit, čeprov možno je da bi bil to šok za rastline. če se zlo bojiš za njih, še počaki na drugo mnenje. Možno pa da ti že cvetijo ampak ne vidiš laskov(ženska)/bunkic(moški), probi s povečevalnim steklom pogledat.
p.s. ma kdo kako idejo, kako (učinkovito) zvišat vlago v growboxu, poleg vlažilca zraka?
zgodaj danes sem dal noter 3 posode z toplo vodo, kar bi jo moglo zvišat ker topla voda hlapi, ampak, (za mene skregano z logiko), se je vlaga še zmanjšala o.O
Lp
pomoje kej velik nimaš za zgubit, čeprov možno je da bi bil to šok za rastline. če se zlo bojiš za njih, še počaki na drugo mnenje. Možno pa da ti že cvetijo ampak ne vidiš laskov(ženska)/bunkic(moški), probi s povečevalnim steklom pogledat.
p.s. ma kdo kako idejo, kako (učinkovito) zvišat vlago v growboxu, poleg vlažilca zraka?
zgodaj danes sem dal noter 3 posode z toplo vodo, kar bi jo moglo zvišat ker topla voda hlapi, ampak, (za mene skregano z logiko), se je vlaga še zmanjšala o.O
Lp
ok.. probaj z mokro brisačo.. meni je pomagalo, ko sem imel growbox..
-
USBN
na tleh al obešeno? pa za kolk % se ti je zvišala vlaga?
drugače pa tnx
Lp
drugače pa tnx
Lp
buxxy kak to zvezat? če ve kdo drug lahko napiše. hvala
http://www.shrani.si/f/2J/vH/4K6KMGHh/090820111000.jpg
http://www.shrani.si/f/2J/vH/4K6KMGHh/090820111000.jpg
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
a misliš : kam zvezati rumeno-zelen kabel? to je ozemljitev.
Pomagal bi če napišeš kva je to za ena zadeva. Dušilka, žarnica?? Katera žica gre iz kje ven??
ok pjebi,zaj se mi že mal v službo mudi, vas bom pa za ju3 prosu ko bo mal več cajta (upam) pa da to nekak rešmo. je pa to ventilator ki ima nek upor al neki zraven. iz tega upora prideta 2 žički rjava in modra, iz venta pa 4 - modra rjava črna in zemlja. če se komu sanja če ne pa ju3 več slikc pa bomo pol nekak probal.
bodte v cvetju
bodte v cvetju
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
je to ventilator za računalnik?
eno vprašanje nnameravam sušit zunaj v kakem narobe obrnjenem goboku ali pa da bi naredu kako gajbico( s streho) mam fino plac težko pride dež ker je ful smrek! kaj pa zračenje to mi ni jasno kako bi mi to uspelo? ima kdo kak predlog
hvala za odgovore
hvala za odgovore