Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
@myherbals, tote sorte ki jih omenjaš folk bolj al manj sadi outdoor. Razen arjan haze, ki pri nas ne dozori odzunaj.
Za prvi indoor zberi kaj kot naprimer Critical-RQseeds ali Jamaican dream...preglej temo indoor so tud slike za pogledat.
Za prvi indoor zberi kaj kot naprimer Critical-RQseeds ali Jamaican dream...preglej temo indoor so tud slike za pogledat.
>>OnePiecePuzzle>>
Mogoče še kaki predlogi, katera semena izbrati za prvi indoor?
Seveda bom tudi gnojil in kljub začetniškemu znanju, imam namen imeti čimvečji pridelek (kot verjetno vsak) s čimmanj potrebnega znanja in s tem seveda čim manj zahtevne rožice.
Hvala
Seveda bom tudi gnojil in kljub začetniškemu znanju, imam namen imeti čimvečji pridelek (kot verjetno vsak) s čimmanj potrebnega znanja in s tem seveda čim manj zahtevne rožice.
Hvala
za prvi indoor posadi ak 47
Super, sem imel že napisano v ožjem izboru
Morda še kdo, s predlogom?
Morda še kdo, s predlogom?
Mene pa zanima kako spirate zemljo z vodo tisti, ki gojite scrog? Ko sem gojil navadno sem jih postavil v tuš kabino in spral, sedaj pa nemorem vse skupaj premakniti
Hehe ja, samo problem je ko nima voda kam odtekat
@charity
Iz podstavka izčrpaj vodo z kakšno večjo špricko. Al pa kej tazga http://www.canna-uk.com/canna_flush
Iz podstavka izčrpaj vodo z kakšno večjo špricko. Al pa kej tazga http://www.canna-uk.com/canna_flush
>>OnePiecePuzzle>>
Dober dan!
Sem še začetnik v botaniki in bi rad naredil nekaj semen za sezono,rožici imam LR#2.
Zaj pa me zanima ali so to jajca?Bo spoh kaj semen iz tega?zavržem?Je pa vse skupaj v 7 tednu 18/6 cikla
Sem še začetnik v botaniki in bi rad naredil nekaj semen za sezono,rožici imam LR#2.
Zaj pa me zanima ali so to jajca?Bo spoh kaj semen iz tega?zavržem?Je pa vse skupaj v 7 tednu 18/6 cikla
Teška bo, tale na sliki men zgleda moška, če pravš da je LR2 je vrjetn hermič, če je druga ženska ti jo bo osemenil ampak boš mev hermiče.
Jest bi vse skupaj vrgel proč.
Jest bi vse skupaj vrgel proč.