Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
70x70x70 pa 50l zemlje?
js ti rečm da ti je 40 dost u globino k več nerabš
kar seješ to pol žanješ
Pardon, racunal sem samo zemljo iz trgovine...Torej koliko gnojila na priblizno 100 litrov zemlje? (Luknja skopana v obliki stožca).
Weedy, slisal sem da vecja luknja, boljse. Kaj je zdaj res
Weedy, slisal sem da vecja luknja, boljse. Kaj je zdaj res
Js sm isto delou prejšnje leto ogromno luknjo, pa mi korinine od 2 rož velikih okoli 2m nista zapolnile niti polovice luknje! če boš delal veliko luknjo, mislim, da bolje da daš malo več prelita da je ornk zračno, da korinine pridejo dlje. Če se motim me popravite, samo 70 kubični cm maš za 2 roži pomoje
70x70x70cm = 343 litrov drgač.
Pa še enačba za stožec naprej?
Sem potem malo dalje bral na tujih forumih in res pravijo, da več kot (preračunanih) 45cm globine ni smiselno kopat. Je pa smiselna širina baje. Še vedno pa ne vem koliko pesti gnojila date na luknjo
Sem potem malo dalje bral na tujih forumih in res pravijo, da več kot (preračunanih) 45cm globine ni smiselno kopat. Je pa smiselna širina baje. Še vedno pa ne vem koliko pesti gnojila date na luknjo
dej 2 jogurtova lončka zmesi iz zemlo
edit: mogu sm slike dt stran da zbrism podrobnosti
edit: mogu sm slike dt stran da zbrism podrobnosti
kar seješ to pol žanješ
Eno vprašanje za mogoče mal bolj izkušene.Je mogoče od vas že kdo poskušal pridobiti dušik za gnojenje doma? sepravi je gnojil z neko domačo stvarjo, ki je proizvajala dušik ali kaj skuhal, zmešal ipd.?