1.kalit dam jaz semena v kozarec vode nekje 15-20 aprila in ko pokaže seme v vodi kalček..seme presadim v lonček z zemljo seme naj bo približno 1cm globoko v zemlji kalček ki gleda iz semena naj bo obrnjen navzdol v zemljo(pazi da ne odlomiš kalček ker potem ne bo nič zraslo)...na koncu narahlo pošpricaj z vodo in vedno ohrani vlažno zemljo ne preveč zalivat da plava!!
2.ko bo rastlina dovolj velika jo presadiš v naravo v čim večjo luknjo z dobro zemljo:)) jaz jo presadom nekje prva dva tedna v maju..ko jo boš presadil jo fajn zalij
3.kako prepoznati moško rastlino?ja po jajcih ane:))to boš sam našel na netu kako zgleda ..v google napiši "male kanabiss plant"
Še najbolše bi bilo,da bi si našel femizrana semena,da potem nimaš zajebancij s moškimi rastlinami
4.če ti bo uspelo vse to pa,da boš fajn zalival,pamel srečo s srnami:)) se cvetove(vrhe) pobira nekje konec augusta-september-oktober(govorim za navadne ne Autoflower rastline)
ps: to je na hitro razloženo..če sem kaj narobe napisal naj me stari mački growanja popravijo
lp koriwa