GOBICE
Re: GOBICE
Da popravim BIG-a, do odvisnikov rajš ne hodi
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
ah kje inzulinke so 5ml pa še pol če boš to reku ti bo dala miro ozke in mikro dolge igle..
ti sam pejd v lekarno pa reč rabm 20 takih pa 25 igel za zravn...(- recmo 0.8mm debele)
ti sam pejd v lekarno pa reč rabm 20 takih pa 25 igel za zravn...(- recmo 0.8mm debele)
Quote:
prvo kot prvo, se enekcija napiše inekcija.
Ne, napiše se injekcija, ker se injecira.
Lp
prvo kot prvo, se enekcija napiše inekcija.
Ne, napiše se injekcija, ker se injecira.
Lp
prvo kot prvo..ni injekcija..ampak se reče BRIZGA! injekcija je takrat k ma gor iglo. Gobica..PM-ji me..pa ti bom zrihtow brizge..kakrsne koli hočš..in igle zravn.
lp
lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Hvala za odgovore
kupu sem 100 (1,2mm) igel in 10 inekcij (10ml) za 4 evre.
oves imam tisti, ki je za konje (dobil od kolega, ki jaha.)
na njem ni še nič zrastlo, ker čakam na spore print
prej sem pa imel bio iz trgovine
kupu sem 100 (1,2mm) igel in 10 inekcij (10ml) za 4 evre.
oves imam tisti, ki je za konje (dobil od kolega, ki jaha.)
na njem ni še nič zrastlo, ker čakam na spore print
prej sem pa imel bio iz trgovine
pobje a sporeprint-u škodjo temperature pod 0.pr keri temperaturi se sporeprint unič min-max
Js mam pa problem, ker mi začnejo v posodi za rast tortice plesnet. Taka zelena plesen se nardi. Kaj naj ukrenem?
Nardis lahko samo to da vse plesnive tortice vrzes stran.
pa izboljsas sterilnost v fruting chamberju...se pravi hepa filter al pa nei podobnga...
-
micelij101
Živjo vseem skupej!
Sterilnosti ne izbolšujemo v fruiting chamberju, izboljšat mormo sterilnost pred tem. Sterilne tehnike kot so uporabljane glowbox-a in pravilne inokulacije kozarcev.
Predvsem je važna priprava kozarcev (rž, WBS,..., predvsem vsebnost vode) in sterilizacija v ekonom loncu, ko enkrat obvladamo to je vse lažje.
LP
Sterilnosti ne izbolšujemo v fruiting chamberju, izboljšat mormo sterilnost pred tem. Sterilne tehnike kot so uporabljane glowbox-a in pravilne inokulacije kozarcev.
Predvsem je važna priprava kozarcev (rž, WBS,..., predvsem vsebnost vode) in sterilizacija v ekonom loncu, ko enkrat obvladamo to je vse lažje.
LP
micelij101