salvia

Sadje, zelenjava, zdravilne, okrasne in psihotropne rastline
Kroli

Re: salvia

Post by Kroli »

kak se pa zaužije koncentrat salvije? pa kak dolgu deluje.
A.C.A.B!
Muddy91

Post by Muddy91 »

najlažje je, če jo nafilaš v bong. inhaliraš čim večjo dozo in držiš v sebi kako dolgo pač lahko...in se prepustiš =P mene je 10x koncentrat držal minuto ali 2.
Outlander

Post by Outlander »

Evo salvio mi že kakšen teden žre neka neznana žival. Na listih ne nejdem ničesar razen dveh ali treh milimetrskih podolgovatih belih živalic. Fotografije:

Torej kaj bi bilo to? Mi je kar hudo kako mi žre najlepše liste Mladih poganjkov se (zaenkrat) še ne pritakne.

Pa še glede podtaknjencev če mi pomagate razjasnit. Kako dolgi morajo biti deli, ki jih damo klonirat? Nujno stransko stebelce ali je dovolj samo list?
Cartman

Post by Cartman »

Imam bong, listje in 10x koncentrat. Kolk koncentrata naj polijem po listih?
bajadera

Post by bajadera »

hej! rabm pomoč,čimprej
sm hotu v diagnostiko bolnih rastlin napisat, sam bi se zihr najdu kšn k bi napisu: "pejt s tem plevelom v nizko smetit!"
heh, no uglavnem tole je problem:

mal sm gledu po forumih in se mi zdi da bi to skor bla volnata uš, sam nism zihr.tko da z odgovori na plan,pa s čim se losat tega sranja,to je katastrofa za vidt???

lp
ROXZ

Post by ROXZ »

pomojm najbols da iz roze klone nardis jih fajn naspricas z enim insekticidom, ostalo pa stran vrzes.

vceri sm pa probu žvečt liste. 6 velikih listov sm zvil v cigaro, pa ene 15 min zveču pol pa se mau vlacu po ustih. okus je ogabn cist prevec, za tist komaj cuteci ucinek.
lasulja

Post by lasulja »

Quote:
hej! rabm pomoč,čimprej
sm hotu v diagnostiko bolnih rastlin napisat, sam bi se zihr najdu kšn k bi napisu: "pejt s tem plevelom v nizko smetit!"
heh, no uglavnem tole je problem:

mal sm gledu po forumih in se mi zdi da bi to skor bla volnata uš, sam nism zihr.tko da z odgovori na plan,pa s čim se losat tega sranja,to je katastrofa za vidt???

lp

to ni volnata uš, je na hitro pogledano "white fly" da boš vedel kaj iskat. Vzami celaflor pošpricaj in čez en teden pošpricaj spet. Preden boš potem to užival počakaj še 3 tedne
police in helicopter search for marihuana ...
bajadera

Post by bajadera »

ja je bela muha,hvala useen!
phrixus

Post by phrixus »

elo
phrixus

Post by phrixus »

elo mene zanima kako se to kj guji pa a uspeva tud npr u topli gredi al pa mogoce notr..pa ce mas kksno rastlinco za prudt
Post Reply