GOBICE
Re: GOBICE
čim se ohladijo...prbl 1 dan
Ki ka naročate gobe pa če vete cajt kak hitro pride pošilka?
Ne vem točne besede kaj rabim samo vem da bom uporabo tisto ko daš pol injekcijo al pa je tekočina že v injekcij baje je ta način za začetnike najbolši.
Kak se torej reče temu da vem ka naročit ker pol ko bom mel neko stvar doma bom bol v pogonu in nem več spraševal takih bednih stvari kot jih zaj.
Ne vem točne besede kaj rabim samo vem da bom uporabo tisto ko daš pol injekcijo al pa je tekočina že v injekcij baje je ta način za začetnike najbolši.
Kak se torej reče temu da vem ka naročit ker pol ko bom mel neko stvar doma bom bol v pogonu in nem več spraševal takih bednih stvari kot jih zaj.
A.C.A.B!
najprej se načitaj potem naročaj spore...
ker spore ti bojo brez znanja bolj slabo pomagale
Quote:
se strinjam
pa ppoglej pod oglasi prodaja en seringo s trosi
se strinjam
pa ppoglej pod oglasi prodaja en seringo s trosi
police in helicopter search for marihuana ...
recimo, da bi imel substrat koloniziran z micelijem, pa da bi hotel naredit outdoor patch. pač konjski gnoj pa žagovina. a je že prepozno/premraz? a micelij preživi zimo? delal bi pa z psilocybe cubensis cambodian.
LOAD BONGS, NOT GUNS
kolikor jaz vem so za zunanjo growanje primerne le psilocybe azrescens, cyanscens in podobne, ki so bolj zahtevne za vzgojo
-
JamaicanPearl
včeraj testiral la mehikanosssss iz enga growa ki ga je frend spelau
now that was a trip !
now that was a trip !
If you want peace, prepare for war !
Na, ta je pa dobra.. Ene nore gobe so res nore. Ta vikend me en dan ni bilo doma in ko sem rastočo kolonijo v lončku nazadnje videl, je v njem kraljeval ogromen goban skoraj 15 cm v višino, ne da bi se mu kaj mudilo razpret klobuk. Ko se čez en dan vrnem pa vidim da je velikan pol vrečke in kolonije dobesedno zasul s temnovijolčnim prahom - trosi, kar je najprej zgledal precej scary. Potem sem ugotovil, da med vsemi temi temnimi barvami hvala Bogu ni nobene plesni, ter pobral velikana ven.
- Zanima pa me kakšen vpliv na ostalo (še rastočo) gobjo kolonijo bojo meli odvrženi trosi?
- glede na res veliko količino trosov, ki jih je velik klobuk spustil, razmišljam, da bi nekaj teh "opepeljenih" tal presadil v drug lonček in s tem razširil količino? Je to možno in priporočljivo?
peace, hvala
- Zanima pa me kakšen vpliv na ostalo (še rastočo) gobjo kolonijo bojo meli odvrženi trosi?
- glede na res veliko količino trosov, ki jih je velik klobuk spustil, razmišljam, da bi nekaj teh "opepeljenih" tal presadil v drug lonček in s tem razširil količino? Je to možno in priporočljivo?
peace, hvala
kaj si mislite glede te spletne strani z gobami.. http://www.magictruffles.com/ pa kaj je to rjavo??
o strani ....nič...pač stran...
magic-truffles - philosopher stone,psylocibe mexicana A.
magic-truffles - philosopher stone,psylocibe mexicana A.