GOBICE
Re: GOBICE
Micelj se je obarval rumene barve in predvidevan da ti ni najbolj uredu?? Zanima me če bi lahko tisti del micelja, ki je bel odrezai in dal drugam in če bi bilo potem uredu?
LP
LP
Only God Can Judge Me
100% sterilno sedaj ni bilo (so se okužile), je pa res da se niti niem nevem kako potrudil zdaj pa imam ekonom lonec in boljši (bolj sterilen), bom probal pa bom videl kaj bo (seveda samo neokužen micelj) , sem pa pri eni tortisi imel malo zelenega in sem odrezal in tisti del razkužil pa se je micelj lepo razrasel čez in je brez okužb
Only God Can Judge Me
Quote:
a mi lahko en pove zakaj se mi po gobah razrašča micelij?
ampak samo na enih, ostale so normalne,isti pogoji ista temperatura,...
močno zavre rast gob tale micelij...
Preveč vlage. Večkrat prezrači.
Quote:
100% sterilno sedaj ni bilo (so se okužile), je pa res da se niti niem nevem kako potrudil zdaj pa imam ekonom lonec in boljši (bolj sterilen), bom probal pa bom videl kaj bo (seveda samo neokužen micelj) , sem pa pri eni tortisi imel malo zelenega in sem odrezal in tisti del razkužil pa se je micelj lepo razrasel čez in je brez okužb
Če si pameten, vrži vse skup stran. Stvar je vseeno lahko okužena in lahko pride do zastrupitve, ne bom reku da nujno (je odvisno tut od plesni) ampak res se nima smisla tako igrat.
a mi lahko en pove zakaj se mi po gobah razrašča micelij?
ampak samo na enih, ostale so normalne,isti pogoji ista temperatura,...
močno zavre rast gob tale micelij...
Preveč vlage. Večkrat prezrači.
Quote:
Če si pameten, vrži vse skup stran. Stvar je vseeno lahko okužena in lahko pride do zastrupitve, ne bom reku da nujno (je odvisno tut od plesni) ampak res se nima smisla tako igrat.
pomoje nič ni ker sem dal preč skoraj pol tortice(plesen je bila pa rumena in je ni bilo skoraj nič), me pa zanima če bi pustil okuženo oz. be se okužilo ko bi gobe že zrasle, ali so tudi trosi okuženi ali je uredu?
Only God Can Judge Me
Čim obstaja nek dvom je stvar za stran vržt. Sploh če je stvar še vidna. Mogoče se ti zdi da pretiravam. Drugič bolj pazi na sterilnost. Pa verjemi da to niti ni težko dosežt, samo dosleden moraš bit. Ni zastonj to povsod 100x omenjeno. Edina stvar, ki se tolerira je če micelij nekoliko modrikast postane na določenih mestih, ponavadi tam kjer se dotikaš, ampak to ni zaradi plesni. S takimi gobami, kot jih ti opisuješ tvegaš zastrupitev, mislim da je škoda živcev za to. Kaj več ti ne morem pomagat.
sem že vceraj vrgel preč, me pa zanima ali ima gdo kakšen spore print odveč?
Only God Can Judge Me
Imam prasnje nameravam si kupiti u bljizni prihodnosti uno sceno "all in grow kit" za Payment Method bi izbrav uno foro da posles na podjetje dnar. Zdej pa pac js kot taleban ne vem a more bit to kj urejeno? Kj ekstra pravilno ureeno besedilo itd, al je lahko (po domace)? Pildek z napisano kodo izdelka zravn prilozen moj naslov z denarjem zapakiran u koverti, pa. Al mores kj ekstra pravilno uredit besedilo...
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Najbrž si ob naročilu prejel na mail predračun.
Najbol bi blo da to sprintaš pa daš v kuverto z denarjem.
Važna je številka naročila.
Lp
btw... denar v kuverti je najslabša varianta. so v zadnih letih kr dost poštnih usluzbencov dobil stealing ze monehh.
Vrednostno ali priporočeno obvezno
Najbol bi blo da to sprintaš pa daš v kuverto z denarjem.
Važna je številka naročila.
Lp
btw... denar v kuverti je najslabša varianta. so v zadnih letih kr dost poštnih usluzbencov dobil stealing ze monehh.
Vrednostno ali priporočeno obvezno
Let the positive vibes reach and teach you...
ah dej lepo bank tranfer nared pa bo vse kul...
sploh pa za brezvezne stvari daješ keš
sploh pa za brezvezne stvari daješ keš