GOBICE
-
MushroomMedic
Re: GOBICE
Jz sem ta tek probal z 2g pa ni blo nic ekstra, sveze stisnjena limona pa powdered.
Tak da, go for it. Je pa res najbolj uziten nacin. ni ogabno pa to, mal kislo pol edino.
Tak da, go for it. Je pa res najbolj uziten nacin. ni ogabno pa to, mal kislo pol edino.
ok, hvala obema
ja sm ugotovu da B+ niso nevem kaj..te pa ob manjših količinah zadanejo ko mina
lp
ja sm ugotovu da B+ niso nevem kaj..te pa ob manjših količinah zadanejo ko mina
lp
men se zdijo prav ful uredu tele B+ gobice,pa trenutno mi raste 8mi flush teh gobic...lp
vilico sem fajn zakuro pa mal razkopal po mycoboksi, pa se mi zdi da bo celo več kakor 5do7mi flush=)
aja. Bi se dal kakšne konkretne gobice zasledit v naših gozdovih v tem času? Al je treba še mal počakat? Sam še nisem meu te sreče da bi kira modrela
spomladi ko se malce otopli lahko pri nas pricakujemo Psilocybe semilanceata.
bi biv pa zelo vesel kaksnega konkretnga posta od koga ki mu je ze uspelo najti katero izmed psilocib ali katero drugo aktivno.
bi biv pa zelo vesel kaksnega konkretnga posta od koga ki mu je ze uspelo najti katero izmed psilocib ali katero drugo aktivno.
od gob Psilocybe semilanceata bi meu jes trose če ma kir mogoče... v zameno dam cubensis b+
Lep pozdrav vsem.. imam nekaj vprašanj glede gobic, ker sem amater glede gojenja gob..
zanima me katero vrsto gobic mi priporočate, ki so na marlek.si in mislim tiste Mycoboxe ki so trije..
zanima me tudi to, ker danes sem si na pošti naredil poštno ležeče pa nevem če ti ta paket pošljejo domov ali tam ostane..
tam so mi rekli da to ni glih za pakete, samo če napišem na naročilnico da hočem da tam ostane je vse ok.. pa nevem kam naj to napišem..
ali so ti paketi priporočeni al ne?
Lp
zanima me katero vrsto gobic mi priporočate, ki so na marlek.si in mislim tiste Mycoboxe ki so trije..
zanima me tudi to, ker danes sem si na pošti naredil poštno ležeče pa nevem če ti ta paket pošljejo domov ali tam ostane..
tam so mi rekli da to ni glih za pakete, samo če napišem na naročilnico da hočem da tam ostane je vse ok.. pa nevem kam naj to napišem..
ali so ti paketi priporočeni al ne?
Lp
-
Exstasy
Dostavi ti jih privatna firma, mensezdi da UPS sam nism zihr.. vem pa da ti prpelejo na dom, ker jih je frend uzadno naroču..sam paket je pa kr dost diskretn vsaj v tem primeru... Tko da pomojem nemorš tko nardit da ti na pošti pustijo...Najbolš da jim pošleš mail..Ne me držat za besedo, ker nism zihr...
Peace!
Peace!
Če si pri marlek.si naročval te mycobox-e ti pošle GLS podjetje. Takoj ko ti marlek pošle mail al sms (se ne spomnim) z številko paketa napiš mail GLS podjetju da bi rad ta pa ta paket osebno prevzel ker te kao ni doma itd... in pol maš 2 tedna al kok nwm cajta da dvigns ta paket pac v enem od njihovih skladisc..poštnina se useeno računa tistih 4e.
lp
lp