GOBICE
Re: GOBICE
pomoje sej sej se je treba psilocibina in psilocina zaslužit kr sta oba ornk strupa za telo... pa use psilocibinke fajn delajo. tak ko je že nekdo reku 0,3 pa si lahka že v nebesih pa nism nikoli limone al pa čokolade moral zram jest.
No pa sej kak za kirga ane=?
No pa sej kak za kirga ane=?
Nosej tist 0,3 šenikoli nism probu sam 0,7g pa so res šusa ble B+ pa jih marsikdo skurca..... mene so pozdravle in me spet spuščajo na realna tla... če pa bo prilika pa zih probam kdaj sam 0,3
hihi =)
hihi =)
Pozdravljeni, zanima me samo če bi mi lahko kdo povedal kako se imenuje tehnika gojenje, kjer je micelij raztrešen po vsej podlagi, da ni potrebno delati tortic. Postopek bom potem poiskla sam, zanima me samo ime.
Primer: http://www.youtube.com/watch?v=eZatRXkJueY
Primer: http://www.youtube.com/watch?v=eZatRXkJueY
Ewo, pa me je zatripal tko k treba
Prvič. No sicer ne glih točn tko k treba, ker ni blo skoz vse ql.
Sma šla s kolegom vn, pa si prvoščm 1,7g suhih PES AMAZONIAN.
Prvo tko k vedno sam mal smehov pa to, kot se je to dogajal do sedaj.
Pol pa je žačel mest v glav, se menm s kolgom zuni pr avtu, njegova faca je bla polna rdečih črt, slika je kockala, vsake tok je slika ratal z rdečimi črtami, kot v kakem računalniškem programu za oblikovanje.
Pol sm dobu občutek da sm sam, pa da sm čist mjhen, vsi so bli veliki, počutu sm kot sm se pogrezam v živo blato do kolen.
Občutek da te vsi gledajo pa kažejo nate. . .
Zanimiv občutek, dost je blo bed filinga.
Skratka noro in še hočm probar kdaj tole, ker je kr zanimivo nekaj novga
Prvič. No sicer ne glih točn tko k treba, ker ni blo skoz vse ql.
Sma šla s kolegom vn, pa si prvoščm 1,7g suhih PES AMAZONIAN.
Prvo tko k vedno sam mal smehov pa to, kot se je to dogajal do sedaj.
Pol pa je žačel mest v glav, se menm s kolgom zuni pr avtu, njegova faca je bla polna rdečih črt, slika je kockala, vsake tok je slika ratal z rdečimi črtami, kot v kakem računalniškem programu za oblikovanje.
Pol sm dobu občutek da sm sam, pa da sm čist mjhen, vsi so bli veliki, počutu sm kot sm se pogrezam v živo blato do kolen.
Občutek da te vsi gledajo pa kažejo nate. . .
Zanimiv občutek, dost je blo bed filinga.
Skratka noro in še hočm probar kdaj tole, ker je kr zanimivo nekaj novga
-
ggadk
zivjo.
bi vas lahko malo prosil, da mi poveste, kaj je narobe s to gobo.. klobuček ji je ostal isti, samo bet je rastel ko zmešan.
če bi bilo samo to, nebi bilo problema. zanimajo me modre lise na klobučku... je ta goba sploh užitna?
hvala za odgovore, in lep pozdrav.
bi vas lahko malo prosil, da mi poveste, kaj je narobe s to gobo.. klobuček ji je ostal isti, samo bet je rastel ko zmešan.
če bi bilo samo to, nebi bilo problema. zanimajo me modre lise na klobučku... je ta goba sploh užitna?
hvala za odgovore, in lep pozdrav.
ta modra snov je to kar hočeš od te gobe ;D
-
USBN
Pri meni se opazi po štirih flushih mycoboxa, da je vedno manj gob.
Zanima me, če lahko v ta uporabljen mycobox v medij injekciram nove spore, ki sem jih nardil iz trosov gob. Bodo gobe spet začele rasti?
Sporeprint sem naredil po temle vodiču:
http://www.youtube.com/watch?v=LGfGMTCLGWM
Pa zanima še, če kdo ve, koliko ml se injekcira v medij in pa, kako se trose razporedi? Lahko injekciram vse trose na eno mesto ali jih razporedim dokaj enakomerno po površini?
In kako globoko jih je treba injekcirati?
Lp
Zanima me, če lahko v ta uporabljen mycobox v medij injekciram nove spore, ki sem jih nardil iz trosov gob. Bodo gobe spet začele rasti?
Sporeprint sem naredil po temle vodiču:
http://www.youtube.com/watch?v=LGfGMTCLGWM
Pa zanima še, če kdo ve, koliko ml se injekcira v medij in pa, kako se trose razporedi? Lahko injekciram vse trose na eno mesto ali jih razporedim dokaj enakomerno po površini?
In kako globoko jih je treba injekcirati?
Lp
S tem ne boš dosti naredu, ker počasi zmanjkuje hranilnih snovi....
-
USBN
Razumem torej nov medij it is!
Lahko mi pa sporoči kdo na pm če rabi spore od PES amazonian, zdaj ko sem jih že naredil
še eno vprašanje: hranilnih snovi pa ni mogoče nadomestiti? Torej de bi pognojil medij?
Hvala za odgovor(e)!
Lp
Lahko mi pa sporoči kdo na pm če rabi spore od PES amazonian, zdaj ko sem jih že naredil
še eno vprašanje: hranilnih snovi pa ni mogoče nadomestiti? Torej de bi pognojil medij?
Hvala za odgovor(e)!
Lp