GOBICE
Re: GOBICE
lp a je pametno škropit mycobox ko se še micelij razrašča? imam 2 mycoboxa stara teden dni, na enem se že malo razrašča micelij pri drugem ne...prosim za odgovor.
-
Manniqueen
Meni se zdi, da je treba vseeno paziti, da je dovolj vlage tudi na substratu ... sicer se lahko micelij izsusi (kot se je meni) in so same gobice potem fuuul mejckene. Mislim, da ne bo skode, ce malo poskropis (ne sme ti teci voda) vsak (drugi) dan in pazljivo tudi malo odpres vrecko in prezracis.
-
Manniqueen
http://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/10590046
dokler se na vrečki nabirajo kapljice vode, je vlage dovolj... če je vrečka zadovoljivo zaprta bi moralo biti dovolj vlage za cel flush..
Bolj kot vrečko odpiraš, bolj tvegaš okužbo s kakšno plesnijo... Je pa res da zračenje pozitivno vpliva na rast gob
Bolj kot vrečko odpiraš, bolj tvegaš okužbo s kakšno plesnijo... Je pa res da zračenje pozitivno vpliva na rast gob
pozdravljeni! jst mam vrsto cambodian in sta šla že 2 dobra tedna mimo, znakov življenja pa še vedno ni?! vlaga zgleda da je, čeprav nisem še nič škropil z vodo. ve gdo za kakšen nasvet?
hvala, LP!
hvala, LP!
-
USBN
Bodi vztrajen, men je nazadnje ko sem mel cambodian trajalo dober mesec preden se je kaka gobica pojavla...
meni so pes amazonian super in hitro uspevale, sedaj imam pa kambodian že ene 3 tedne in je ena sama gobica začela rast. obup! tko, da tele kamobidan so očitno v k....
sej nebo druge ku ustrajat ;D
no zdaj se je začela pojavljati neka bela gosta plesn, najprej jo je bilo zelo malo in sedaj se zelo počasi začela širiti po growboxu, kaj to pomeni?
no zdaj se je začela pojavljati neka bela gosta plesn, najprej jo je bilo zelo malo in sedaj se zelo počasi začela širiti po growboxu, kaj to pomeni?