Erythroxylum coca

Sadje, zelenjava, zdravilne, okrasne in psihotropne rastline
belivitez
Prispevkov: 1706
Pridružen: 03 Maj 2012, 20:43

Re: Erythroxylum coca

OdgovorNapisal/-a belivitez » 22 Mar 2016, 16:04

semena dobiš na netu ampak so kar draga... sama rastlina pa mislim da je vredna kar veliko 8-) klone se dela zeloooo težko...

Fruc
Prispevkov: 28
Pridružen: 02 Feb 2015, 07:33

Re: Erythroxylum coca

OdgovorNapisal/-a Fruc » 22 Mar 2016, 21:08

ma kdo izkušnje s katero od strani na kateri se prodajajo?

belivitez
Prispevkov: 1706
Pridružen: 03 Maj 2012, 20:43

Re: Erythroxylum coca

OdgovorNapisal/-a belivitez » 23 Mar 2016, 00:26

Izkušenj žal nimam moj kolega je te sadike ki jih ima vzgojil iz semen katere je sam nabral na potovanju po južni ameriki. Zaenkrat še svojih lastnih semen ni proizvedel pravi pa da bolj je sveže seme boljša je kaljivost.

Saša5
Prispevkov: 9
Pridružen: 22 Jul 2022, 20:29

Re: Erythroxylum coca

OdgovorNapisal/-a Saša5 » 10 Nov 2023, 21:14

belivitez napisal/-a:Pozdravljeni, a si kdo lasti to rastlino? Zanima me to kako jo neguje, kakšno zemljo microsoft dynamics 365 business central dodaja, kdaj začne cveteti, se da napraviti iz nje podtaknjence?

..... ne želim prodajati, proizvajati, promovirati karkoli nelegalnega!!! rastlina mi je zanimiva https://sajeposlovnadarila.si/collections/obeski-za-kljuce samo kot rastlina.


Erythroxylum coca je rastlina, ki je znana po tem, da vsebuje alkaloid kokain. Poudarjam, da je gojenje te rastline v večini držav nezakonito, saj je kokain ilegalna droga. Uporaba in gojenje te rastline se strogo nadzorujeta zaradi potencialnih zlorab.

Čeprav ste navedli, da ne želite promovirati nelegalnih dejavnosti, želim poudariti, da v mnogih državah gojenje rastlin, ki vsebujejo kokain, ni dovoljeno. Če želite gojiti rastline zaradi okrasja ali drugih zakonitih razlogov, vam priporočam, da preverite zakonodajo vaše države in lokalne oblasti, da se prepričate, da je to dovoljeno.

Pomembno je upoštevati zakonodajo in etične smernice pri gojenju rastlin ter se izogibati nezakonitim ali neetičnim dejavnostim. Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi v zvezi s to rastlino, se posvetujte z lokalnimi pristojnimi organi ali strokovnjaki za rastline.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 5 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.