prov v slabo voljo te spravjo taki kekci, k pišejo stvari, o katerih pojma nimajo.
kot naprimer izjava, da lahko povzroči psihično odvisnost pri redni uporabi. naj mi en pove, kako je možn salvio redno uporabljat. jst sem jo kadil včasih, pa sem recmo dons ene par dimov na bong, jutr ene par dimov, čez dva dni spet ene par, sam men se je vsak naslednji trip močno stopnjeval, tko da je po parih 'seansah' v kratkem obdobju en dim naredu tak efekt, kot na začetku ena poštena doza. ne morm si predstavljat, kako bi lohk kadil to vsak dan, sej na konc bi sam svež list povohal, pa bi tripal tri ure skup.
treba bi blo tele novinarje zasut s kakšnimi maili kao prestrašenih mater, kateri se je otrok napil z ilegalnim cvičkom (kako je sploh možn, da to lohk prodajajo v vsaki gostilni), zakadu z daturo (k jo je sama kupla v vrtnarij pa sploh ni vedla, da je ilegalna), navleku neostika (k ga lohk kupš v štacun, pa na policah nima kaj iskat, k je tuk nevarno mamilo), njuhal njen lak za nohte (ok, boljš to, ko da je tranzvestit), ga je zalotila, ko je čepel pr avtu pa se zadeval pri odprtini za benz (kako lohk sploh prodajajo tako drogo po dobr eur/litr, s katerim se lohk zadevaš ceu let). najboljš da kar vse prepovejo pa se vse da dobit sam v lekarnah. aja, pa pri nakupu tablet brez dovoljenja za prodajo ti prasci podarijo še cepivo proti prašičji gripi za polovično ceno (da nauš slučajn zbolu, k greš k takim prascem buče kupvat).
banda pokvarjena
včer sem med komentarji na 24ur.com bral eno izjavo:
"Človeško bitje se je vedno razlikovalo od ostalih po večji stopnji eksperimentiranja. Protiustavno je omejevati to možnost komurkoli. Zato povem, če je ta rastlina ali katerakoli druga prepovedana po zakonu, potem ta zakon ni veljaven, ker ni v skladu z ustavo in pika."
kako lohk prepoveš rastlino, k je na svetu dalj časa, kot obstaja človeštvo. vsaka stvar v naravi ma svoj namen in kdo si ti, da boš sodil, a je rastlina na svetu upravičena al ne. ne rečem substance, ki se predelujejo ali so umetno narejene v laboratorijih (kokain, hors, plesne droge, nenazadnje tut ALKOHOL,...), sam ne morš pa rastline dat na listo prepovedanih. pol nej se najde en norc (naprimer tale mamica, k je sprožla tole akcijo), pa nej toži naravo, ker nam je dala tako rožo alpa boga, če je verna.
problem sodobnih staršev je premal časa, ker majo pred vzgojo otrok prednosti druge stvari. za to, da se ga otroc prbijajo s takmi in drugačnmi substancami pa so krivi SAMO in IZKLJUČNO starši, ne pa razni dilerji, spletne prodajalne z domnevno ilegalnimi rastlinami in podobni dežurni krivci. kakšen problem majo pari, k ne morjo met otrok, da lohk kakšnga posvojijo. to so taki kriteriji, da glava peče. a tisti, k nimajo problemov z neplodnostjo nimajo nobene ovire. takim omejencem bi mogl prepovedat otroke delat. nardijo kup škode otrokom, bližnji in nenazadnje celotnemu človeštvu ker pač niso znal vzgojit otroka in zdej on kadi rožce, k se jim zdijo nevarne in jih je zato treba prepovedat, da jih tut normaln folk ne bo smel več kadit.