Zivljenska doba indoor
Re: Zivljenska doba indoor
to prevegetacijo sm tut jst sprobal. pa deluje. ko obrežeš vrhe, jo posekaš tuk da sam še par vej ostane, pa jo daš za en tedn pod 24 - začne nanov vegetirat, poganat nove vejce,..., prestavš v cvetenje in maš - bule drugič.
to ni prevegetacija, to ne obstaja.
maš preflower al pa reflower
maš preflower al pa reflower
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
hm kako posekam to ? jaz mam recmo 1.2m velike 3x cepljene ? a kaksne liste pustim akva ker zdej mi vsi odpadajo , kaksen je pridelek v drugo manjši ? al enak
(-_-)..!..
posekaš tko, da pustiš magar ene 2 štuka (4 vejce), k jih na konc odrežeš. u bistvu ni sploh ni tuk važn. glavn je, da ma rastlina še dost zelene površine - listi, prek katere fura fotosintezo. jst sm moji pustu 2 štuka vej, pa na vsaki veji so bli trije nivoji. k boš dal na 24, ti bo pr vsakmu listu pognala vejca, k bo zlo hit rasla. tko da pol dobiš (pr takmu obrezvanu kot jst) 2*2*3*2=24 vejc, k jih pa pol lohk tut površičkaš, pa dobiš še bolj gost grm. je pa na tak način obrezana bilka dost huda varjanta za scrog, k je majhna, pa dost široka.
ni pa treba, da režeš tko k jst. sam pust ji dost zelene površine za fotosintezo, pa osvetlitev za vegetacijo. jst sm mel 24/0, sam pomoje bi tut na 20/4 delal.
glede pridelka je pa vse odvisn od načina vzgoje. baje da pa ponavad obrodi bolje.
tic: prevegetacija, preflower, reflower, ... bmk kako se temu reče, glavn da rase.
ni pa treba, da režeš tko k jst. sam pust ji dost zelene površine za fotosintezo, pa osvetlitev za vegetacijo. jst sm mel 24/0, sam pomoje bi tut na 20/4 delal.
glede pridelka je pa vse odvisn od načina vzgoje. baje da pa ponavad obrodi bolje.
tic: prevegetacija, preflower, reflower, ... bmk kako se temu reče, glavn da rase.