Zalivanje
-
botanicarka
Re: Zalivanje
vsa voda bi naenkrat stekla, če bi pri posodi z vodo odstranil pokrov. sicer plastične posode ne delujejo tako optimalno kot steklene (krčenje materiala pri podtlaku), vendar vseeno precej dobro opravljajo svojo nalogo. stvar deluje, edino kar je treba paziti je, da je posoda z vodo tesno zaprta. če ti to ne uspe, ti v podtlaku v posodo vleče zrak, kar povzroči da voda steče iz nje, tudi če je slamica potopljena v vodi. poskusi si v kozarec natočiti vodo iz steklenice, tako da grlo vtakneš v kozarec (steklenico navpično postavi v kozarec). če bo šlo čez rob preden odstraniš steklenico, si premagal zakone fizike.
ne nism tak mislu
a ni to pol preveč vode
mislim tak da bi pol rastlina zagnila zarad tega
a ni to pol preveč vode
mislim tak da bi pol rastlina zagnila zarad tega
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
pa ka mislš da bo usa voda stekla u enmu dnevu? zemlja jo bo sproti počas črpala!
Nic dekleta in fantje potrebno bo probat. Skoda bi bilo da se mi tri res zelo kosate biljke (narejene januarja iz klonov) posušijo.
Hvala za nasvete.Zdaj pa sledi še praktični del preizkusa.
Hvala za nasvete.Zdaj pa sledi še praktični del preizkusa.
SKRIVNOST VZGOJE JE V OPAZOVANJU ROZICE!!!
Me like Mary Jane!
Me like Mary Jane!
Aja, poročam u uspehu/neuspehu.
Me like Mary Jane!
Me like Mary Jane!
Zunaj so ekstremne temperature, vrhunec vročinskega vala baje šele pride, cel drug teden naj bi se še takšno vreme nadaljdevalo ... kako naj bi zalivali v takšni suši, vsekakor nameravam zgordaj zjutraj, kako dolgo pa pustim potem rožice v tej kruti vročini do naslednjega zalivanja?
Lep pozdrav vsem!
Na netu ( http://www.rittenhouse.ca/asp/Product.asp?PG=1016 )sem našel eno zelo zanimivo zadevo, v primeru odsotnosti.
LP!
Na netu ( http://www.rittenhouse.ca/asp/Product.asp?PG=1016 )sem našel eno zelo zanimivo zadevo, v primeru odsotnosti.
LP!
Me like Mary Jane!
Me like Mary Jane!
zanimivo...tok bi lah tut sam doma naredu, sam neki kar dobr vodo vpija bi mogu najdt; mogoče kaka šota???
a ma mogoče kdo za indoor sistem za zalivanje vrta/rož? une cevi, ki jih prklopš na črpalko in ti pol zalivajo, kukr nastavš...kake izkušnje???
a ma mogoče kdo za indoor sistem za zalivanje vrta/rož? une cevi, ki jih prklopš na črpalko in ti pol zalivajo, kukr nastavš...kake izkušnje???
Čm tu nardit da vam pokažm kok bi jst tu naredu?
Sm kaj ku ne znam postat slik
No bom res probu.
Sm kaj ku ne znam postat slik
No bom res probu.