pri lr'jih definitivno nebi isti k če ostane nepognojeno, priporočam ti da se sprehodiš do vrtnega centra in kupis gnojilo za cgetenje, ni tako drago, ze za 5€ jih dobiš čisto kvalitetne. Če pa ze moras izbirati med tema dvema, ti priporočam tistega za okenske rastline.
Lp.
Gnojilo
-
JamaicanPearl
Re: Gnojilo
If you want peace, prepare for war !
hvala za hiter odgovor. Ja sej to sem slišal, da je lrje dobro gnojiti, ker moj prvoten namen je bil brez gnojil. Sem tak back to nature tip:) Kaj pa hlevski gnoj, to bi tudi lahko dobil, samo se bojim, da bi se to preveč poznalo na okusu, če bi sedaj gnojil s tem...
-
JamaicanPearl
ne pusti hlevski gnoj pri miru, verjetno bi se poznalo na okusu saj ima postopno sproscanje.
ce si pa back to nature tip ti pa priporočam kaksna organska gnojila, biobizz or something.
ce si pa back to nature tip ti pa priporočam kaksna organska gnojila, biobizz or something.
If you want peace, prepare for war !
Hvala, si bom priskrbel nekaj v tem smislu. Samo nekaj me še zanima glede teh organskih gnojil. Koliko je to res naravno. Mislim, če kdo ve kako se to dela. Ali zmešajo dejansko notri 100 rastlin in potem to čarajo, da nastane gnojilo? ali pa nekaj namešajo, potem pa za boljše delovanje "obogatijo" s kemijo? Ker meni je to ful sumljivo...
j time
LP
j time
LP
a je razmerjePK 9-18 vredu? al je boljše 13-14 PK?
tole sm gledu http://www.hempatia.si/izdelek_HAMMERHEAD-PK-9-18-1L,,, in a lahk zraven tega še dodajaš od HESI bloom efect
tole sm gledu http://www.hempatia.si/izdelek_HAMMERHEAD-PK-9-18-1L,,, in a lahk zraven tega še dodajaš od HESI bloom efect
na to isto vprašanje tut mene zanima odgovor:) rata deblo maš pod outdoor09 k si ga hotu..
jest bi šel s PK 13/14 simple zato ker ni AN. sem imel možnost poskusiti kar nekaj AN izdelkov in nisem opazil nobenih izboljšav preko Canna izdelkov, ki sem jih pred, med in po tem spet uporabljal, sem pa prišparal kakšen ojro ali šest
plants growing out of my ass
eno uprašanje...kdaj lahk začneš klone gnojit? jz sm jih dal v šotne tablete, pa so pokazali korenine pa sm jih dal pred par dnevi v zemljo...a že lahk pognojim al počakam?
Jst jih z root complexom pa vitaminčki, pa jim kr sede:)
a z npk pa ni uredu?
pa kakimi vitaminčki morjo to bit? a kr uni k se u baumaxu kupjo so uredu? ;D
pa kakimi vitaminčki morjo to bit? a kr uni k se u baumaxu kupjo so uredu? ;D