PS - postopek sušenja
-
Gost
Re: PÿS - postopek sušenja
Zdravo!
Ker imamo zelo majhno hišo in zato doma nimam kje sušit, sem vso robo spravil v kartonasto škatlo in potem še to ovil v najlon ter jo nesel v gozd pod drevesa.
ali mislite da se bo posušilo? kakšen predlog?
Ker imamo zelo majhno hišo in zato doma nimam kje sušit, sem vso robo spravil v kartonasto škatlo in potem še to ovil v najlon ter jo nesel v gozd pod drevesa.
itak d se bo posušil sam jz škatle nebi na tla postavlu zarad vlage.probi jo mal dvignt od tal.pa vsak dan pejt čekirat kua dogaja d ti ne bo use skup splesni al pa zgnil.
vitamins...T,H,C
Lp
Mene pa zanima glede sušenja tak če bi ene 10 bilkic sušil na podstrešju me zanima če se to full lahk zavoha ker me je strah da bi se to lahk zavohal al gre vse v zrak?
Prosim za odgoovr.
Hvala
Mene pa zanima glede sušenja tak če bi ene 10 bilkic sušil na podstrešju me zanima če se to full lahk zavoha ker me je strah da bi se to lahk zavohal al gre vse v zrak?
Prosim za odgoovr.
Hvala
Odvisno kako maš ločeno podstrešje od stanovanjskega dela. Če ga imaš z onimi vrati na stropu v hiši pol si par dni jebu ježa dokler se glavno ne razdiši
The newb is back.
Jp z vrati na stropu mam torej je bol pametno ki drugje sušit, da me nebojo dobl.
-
Gost
Če sušim v naravi, je mogoče, da kakšne mravlje al kaj podobnega ogrozijo mojo robo?
Quote:
Zdravo!
jaz sem enkrat sušil eno bilko v škatli..sicer v sobi in nisem lukn naredo in ni blo nekega zračenja zato mi je vse skup do amena splesnelo.mislim da ta varianta ni najbol pametna ker morš met vredu zračenje za sušenje..edino če si mislo naret neke vlke lukne pol ja samo te je pa spet zarad deža problem..pa vidi lahko kdo škatle itd..
Zdravo!
jaz sem enkrat sušil eno bilko v škatli..sicer v sobi in nisem lukn naredo in ni blo nekega zračenja zato mi je vse skup do amena splesnelo.mislim da ta varianta ni najbol pametna ker morš met vredu zračenje za sušenje..edino če si mislo naret neke vlke lukne pol ja samo te je pa spet zarad deža problem..pa vidi lahko kdo škatle itd..
Po dežju zuni v škatli ne boš nič posušil. V zadihtani škatli ne boš nikjer nič posušil, ker mora vlaga nekam it
Sunga, te skrbi da bi te dobil doma al nasplošno?
Sunga, te skrbi da bi te dobil doma al nasplošno?
The newb is back.
-
Gost
Sicer imam nekaj prostora na podstrešju. pa razmišljam, da bi dal v omaro, pa da bi odprl okno. Zanima me ali bi dišalo po prostoru?