Autoflowering Strains
- Lacna-Pljuca
Re: lowryder
al pa pac k si ze na shrani.si klikni dodatne moznosti in pomanjsaj sliko na sirino 640 al pa se manj..
Zaenkrat 23w CFL bela svetloba. Tebi že raste kaj??
To na shrani.si pa sem že probaval pa sn enih trikrat uploadal pa je ni zmanjšalo. Zaj pa nevem al kdo me jebe oni al moj komp.
To na shrani.si pa sem že probaval pa sn enih trikrat uploadal pa je ni zmanjšalo. Zaj pa nevem al kdo me jebe oni al moj komp.
LiveSTONED
Auto White Russian: Dva dni so mimo od trenutka ko sem dal semena v rockwool, na srečo so vse ze vzklile, zdej pač ker prvič rabim rockwool sm še mal v dilemi kdaj jih dat v zemljo. Mal sm jih dal na naravno svetlobo ter pod varčno žarnico ker so ene narobe obrnjene notr ker prej so ble v totalni temi in se niso prov orientirale(oziroma jih nisem pravilno obrnu kadar sm stavu notr ).
po moje pa nemoreš semenk narobe obrnit v zemlo..saj v naravi tut pade kak pade ane in ni koga da obrača..ni vse science fiction pa to..
Report Auto White Russian že če sm obljubu. 
8 sm jih dal vzklit v rockwool, vse so vzklile sam pol so 3 od njih umrle iz neznanega razloga(baje da je pogost pojav pr Auto White Russian vrsti).
Slika iz pred enega tedna:
Slika 7. dan:
Slika 8.dan:
Temperatura: 26°
Vlaga: 46%
V začetku sm naredil napako ker sm jih prekasno dal v zemljo zato ker me je Grow Guide od Cervantesa zmedu k tip je reku kao da morejo bit korenine že full ven iz rockwoola preden jih daš v zemljo sam tisto je menda mislu da hydrogrow. A se vam zdijo normalne za to starost?
8 sm jih dal vzklit v rockwool, vse so vzklile sam pol so 3 od njih umrle iz neznanega razloga(baje da je pogost pojav pr Auto White Russian vrsti).
Slika iz pred enega tedna:
Slika 7. dan:
Slika 8.dan:
Temperatura: 26°
Vlaga: 46%
V začetku sm naredil napako ker sm jih prekasno dal v zemljo zato ker me je Grow Guide od Cervantesa zmedu k tip je reku kao da morejo bit korenine že full ven iz rockwoola preden jih daš v zemljo sam tisto je menda mislu da hydrogrow. A se vam zdijo normalne za to starost?
Čist vredu izgledajo. jaz sem se tudi pred kakim mesecom lotil indoor lowryder 2. In sem imel od 5ih rastlin samo moške :/ Sedaj, me je pa kr malo minilo, da bi še enkrat posadil
Zkaj ne pol poskusiš vzet feminizirana semena? Jz zdej planiram uzet 5 fem. semen Easy Ryder(AK47 x Lowrider#2) zato ker baje od teh mojih Auto White Russian-ov bodo verjetno v večini samci k to je en pogost problem pr tovrstnih semenih, od zdej naprej uzamem samo še feminizirana semena.
Quote:
Čist vredu izgledajo. jaz sem se tudi pred kakim mesecom lotil indoor lowryder 2. In sem imel od 5ih rastlin samo moške :/ Sedaj, me je pa kr malo minilo, da bi še enkrat posadil
pr meni isto samo jst bom se enkrat posadil ahahahhha
pr meni isto samo jst bom se enkrat posadil ahahahhha
police in helicopter search for marihuana ...
naj kdo kupi femenizirana lowryder pa naj proba, al bom mogu spet jst?