Spletne Seed Prodajalne
-
predsednik
Re: Spletne Seed Prodajalne
helou.
zanima me če ma kdo kaj raznovrstnih fem semen. ne bi jih naroču iz seedbank, ker maš tam vse skup v packu, ampak, bi od enga ljubitelja sprejel/odkupil 10 različnih fem semen. to bo moj prvi outdoor, drugače pa pravkar uspešno zaključujem 2.indoor z LR 2:)...
med mojimi najljubšimi vrstami so: northeren lights, blueberry, lemon skunk, himalaya gold pa white widdow...
na PM plz:)
wikipiki: če je to tvoj prvi grow, kupi 10 fem semen najcenejših kaj jih dobiš in si preberi outdoor vodič pa bo.
A je že kdo komuniciral z marlek.si?
A je to angleška al slovenska zadeva, sem jim pisal pa ni nič odgovora zdej pa nevem kaj jim je, al so mutasti al kaj....
A je to angleška al slovenska zadeva, sem jim pisal pa ni nič odgovora zdej pa nevem kaj jim je, al so mutasti al kaj....
niso glih zgovorni!
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
a je un head cannabis shop na trubarejvi v ljubljano še odprt ? ker sem gledal na sajtu in pod "Lokacija" link več ne pokaže ljubljanskega shopa temveč samo mariborskega. in če je odprt do kere ure obratuje ?
plants growing out of my ass
se mi zdi, da ob 10ih začnejo pohat
zdej se imenuje "zelena štacuna" se mi zdi.
The best drugs are made by nature.
http://bcseeds.com/index.php
kaj se vam pa zdi tale stran, cene so nabite, vendar tudi za straine obljubjajo da so "nabiti". Ma kdo izkušnje z njimi?
kaj se vam pa zdi tale stran, cene so nabite, vendar tudi za straine obljubjajo da so "nabiti". Ma kdo izkušnje z njimi?
You are never alone with a gram!
Kak je z dostavo pa pakiranjem pri snailu, če je že naročal kiri? Nebi rad dobil zdrobljenih semen domov...
Hašiš.
Marlek je legenda , diskretno zanesljivo pa se backup ma !