semena - malo za splošno izobrazbo
-
USBN
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
Quote:
Opazil sem, da je skoraj vsak autoflower 30% rudelaris. Je to dobro ali ne za našo podnebje? Kolikor sem prebral, te severne vrste niso za pri nas.
Če jaz stvari prav razumem, je gen, ki izvira iz ruderalis nujen za ''autoflower'' effect...
...sicer se ne spoznam kaj velik na autoflower ampak po moje bi mogli pod našim podnebjem čist uredu delat
Lp
Opazil sem, da je skoraj vsak autoflower 30% rudelaris. Je to dobro ali ne za našo podnebje? Kolikor sem prebral, te severne vrste niso za pri nas.
Če jaz stvari prav razumem, je gen, ki izvira iz ruderalis nujen za ''autoflower'' effect...
...sicer se ne spoznam kaj velik na autoflower ampak po moje bi mogli pod našim podnebjem čist uredu delat
Lp
kira vrsta je vredu za začetnika indoor? plus da je lahka za uporabo in da dobi dosti količine in da ne smrdi prevec? lp
-
Blackweedow
DopeR
Kolikor si ti prebral, je očitno nič in nimaš pojma...
Kolikor si ti prebral, je očitno nič in nimaš pojma...
You must think first, before you move.
mene pa zanima kaj bi blo najbol satit za nasledn outdoor? Razmišlu sm o El ninu od GHS al pa WHITE WIDOW od Dinafem,
Pa eno dobro sativo za indoor.
Pa eno dobro sativo za indoor.
Ja samo za info bi ti povedal,da ma GHS malo lene sorte,torej dokaj počasi končajo. White Widow pa ni glih za zunaj,ker je zelo dovzetna za plesen. Raje mej to za indoor(El Nino,WW) ven pa posadi kakšno Easy Sativo. Torej glih obratno kot si si zamislil. xD
sam a ni tko da ene sative ful nucajo da dozorijo?
pa hvala za nasvet
pa hvala za nasvet
Ja saj so tudi od tam doma (Južna Afrika, Južna Amerika),torej blizu ekvatorja kjer je toplo ter rastline lahko dalj časa cvetijo glede na tamkajšnji režim sonca.
Samo ni pa nujno glede na dananašnjo paleto najrazličnejših vrst,hibridov. Tak,da če hočeš lahko najdeš kakšno sativo za znotraj ali zunaj vseeno,vrst maš na pretek...lp
Samo ni pa nujno glede na dananašnjo paleto najrazličnejših vrst,hibridov. Tak,da če hočeš lahko najdeš kakšno sativo za znotraj ali zunaj vseeno,vrst maš na pretek...lp
-
izanci
Ve kdo kdaj bi pri nas dokončali kakšni haze ali kush (outdoor)
Če bi mel tako sončno leto kot letos ter če nebi bil neki zelo dolgo cveteči haze,potem bi uspel tam do konca oktobra/sredine novembra..lp