PS - postopek sušenja
-
LolekBolek
Re: PÿS - postopek sušenja
kje pa se da v naravi posušit'
kjerkoli samo nesme biti preveč vlažno za sušenje je fajn suh prostor oziroma zelo zračen.
-
HappyPeppy
Ker mam tut sam problem s placom, nameravam posušit v napol zakopani omari, nekje v naravi. Omaro bom seveda naredu dost zračno in zaščitu pred živalcami.
Quote:
Ker mam tut sam problem s placom, nameravam posušit v napol zakopani omari, nekje v naravi. Omaro bom seveda naredu dost zračno in zaščitu pred živalcami.
ta je pa dobra
ta je pa dobra
vitamins...T,H,C
nimaš šans...najboljše nardiš če najdeš gost gozd in obesiš v krošnjo, lahko narediš kako veliko streho z najlonom ali salonit ploščami več pa ne moreš.
Pozdravljeni
nekje sem zasledil da je mozno vrhe posusiti zraven metinih listov oz.listov citronske mete. Mislite da bi se poznalo na vonju in pa okusu? Rad bi namrec poskusil to metodo ker me zanima kaksen vonj bi se razvil, nebi pa rad povzrocil plesnivih vrhov.
za odgovor se ze vnaprej zahvaljujem
nekje sem zasledil da je mozno vrhe posusiti zraven metinih listov oz.listov citronske mete. Mislite da bi se poznalo na vonju in pa okusu? Rad bi namrec poskusil to metodo ker me zanima kaksen vonj bi se razvil, nebi pa rad povzrocil plesnivih vrhov.
za odgovor se ze vnaprej zahvaljujem
pa kaj se nebote še spomnl ......probaj suho citronko namest tobaka, boš mel lemon skank
>>OnePiecePuzzle>>
-
LolekBolek
pa folk kje vi sušite jaz nikjer ne najdem placa -.-
-
beginner47
Js razmišljam da bi dal v kak zapuščen senik...jih je polno tuki okrog
na štrik od perila haha