semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
A ni s cvetnim prahom tko, da je sam določen čas uporaben? Nevem, 2 tedna recimo? Jst sm ga v hladilniku šparal neki časa, od sorte KC36, pol sm ga pa stran fuknu, k sm to prebral.
Saj ga nerabim še zdaj , samo hočem nekoga resnega
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Re: Nakup semen preko spleta iz EU
Pozdravljeni,
sem čekiral prek seedfindera, kje bi me najceneje stalo in sem prišel do Master of Seeds. Bi bil vesel, če bi kdo delil pozitivno/negativno izkušnjo.
Lp
sem čekiral prek seedfindera, kje bi me najceneje stalo in sem prišel do Master of Seeds. Bi bil vesel, če bi kdo delil pozitivno/negativno izkušnjo.
Lp
-
RYS
http://en.seedfinder.eu/seedbanks/reviews/masterofseeds_com/
Čakajo tut več kot en mesec al pa sploh ne dobijo pošiljke
Čakajo tut več kot en mesec al pa sploh ne dobijo pošiljke
vedno ko kupujete preko interneta kupujte direktno od "proizvajalca", je najbolj za ziher!
No po forumu sem prebral veliko o semenih ter načinih klitja pa me samo zanima katera tehnika ima največ možnosti za uspeh? oz. je moznost da seme vzklije največja
Naprimer če namočim v vato je bolje dati v temo ali na sonce na okenjsko polico?
Tema se mi zdi prava, LP
Naprimer če namočim v vato je bolje dati v temo ali na sonce na okenjsko polico?
Tema se mi zdi prava, LP
No po forumu sem prebral veliko o semenih ter načinih klitja pa me samo zanima katera tehnika ima največ možnosti za uspeh? oz. je moznost da seme vzklije največja
Naprimer če namočim v vato v vodo je bolje dati v temo ali na sonce na okenjsko polico?
Tema se mi zdi prava, LP
Naprimer če namočim v vato v vodo je bolje dati v temo ali na sonce na okenjsko polico?
Tema se mi zdi prava, LP
-
generalwar
@fakesnake
če nisi našel:
VODIČ - Kako dati semena vzkliti
drugače pa osebno dam semena med dva namočena prtička pa med dva krožnika na sobni temperaturi.
kaljivost 100% zadnjih 5 let. brez zajebancije
če nisi našel:
VODIČ - Kako dati semena vzkliti
drugače pa osebno dam semena med dva namočena prtička pa med dva krožnika na sobni temperaturi.
kaljivost 100% zadnjih 5 let. brez zajebancije
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Obnese se tudi tako, da semena daš v majhno stekleno posodico čez noč, lahko tudi za 24 ur in vzklijejo. Posadiš jih s pinceto, ker jih lažje pravilno obrneš..
jaz sem dal 10 semen direkt v zemljo za sadike in sem mel v roku parih dneh 9 od 10 zunaj.