Preberi:

Tema je namenjena uporabnikom, ki se soočajo ali s problematično uporabo ali želijo prenehati z uporabo konoplje. Prav tako je tema namenjena NSK - novim sintetičnim kanabinoidom in povezanim problemi z njimi.
skorc
Site Admin
Prispevkov: 1335
Pridružen: 12 Nov 2004, 10:08
Kraj: Celje
Kontakt:

Preberi:

OdgovorNapisal/-a skorc » 21 Avg 2015, 20:04

Pozdravljeni
Ker se na trgu pojavljajo tudi problemi, ki so povezani s problematično uporabo konoplje ali sintetičnih kanabinoidov je ta tema namenjena resnim problemom in prosim spoštujte vsakega uporabnika, ki napiše da ima ali se sooča s problemom.

Seveda pridemo tu tudi do problema pri starejših uporabnikih in predoziranjih.

Zavedati se morate, da je vsak posameznik drugačen in delovanje konoplje na posameznika lahko deluje tudi v negativno smer.
Ker sodelujemo z ostalimi NVO organizacijami na podrocju drog in svetovanja vam lahko pomagamo in svetujemo.

Seveda pa mi lahko pošljete tudi privat sporocilo!

Tomaz Koren

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.