Legalizacija konoplje- Podajte svoja mnenja.

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
sticky

Re: LEGALIZACIJA

Odgovor Napisal/-a sticky »

Quote:
Ja jst mislm da zato, ker si tko prepričan v to da si zasvojen in pol ti psia čist drgač dela ampak to je moje mnenje drgač pa kolkr jst vem marihuana ne vsebuje nobene substance zaradi katere bi bil lahko zasvojen.

hehe..ti pa si neki Rugelj al kaj? deset let kadim, in veliko večino tega obdobja sem bil trdno prepričan, da ni možno. jebiga, fekti so me prepričali v nasprotno. seveda stvar ni niti približno zabedirana, kot pri sintetičnih drogah alpa pri kavi. pa nism edini k švicam ob pavzah, da nebo kdo spet kaj čivkal.
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

Stari vse je na psihi sigurn!!!
Enjoy what is natural
sticky

ej, pa kaj če bit na psihi? js ko se za pavzo odločm, to storim zarad tega, ker mi že preseda stalno zvijanje in nakajanje v nedogled. nima nobene zveze z kakimi bojaznimi o fizični zasvojenosti alpa kaj podobnega. nisi me prepričal. te bo en po nosu, ti bo kri lila z njega, pa ti bom js reku "stari toj psiha"..
cannabinatik

Odgovor Napisal/-a cannabinatik »

seveda em za
kwa pa mislš da sem en izdajauc pofukan
al kwa
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

Ja vredu sam jst sm še zmeri prepričan da je vse na psihi še posebej pa trava ki ne vsebuje substanc ki bi te lahko zasvojile drgač pa en moj kolega je brez zajebancije kadil ene deset let pa mu ni blo panike po travi sam ta pru teden je bil sicer mal tečen ampak je reku da mu drgač pa ni panike
Enjoy what is natural
sticky

ok ok ti kr bod v svojem filmu
cistak

Odgovor Napisal/-a cistak »

STICKY ,BIG ODVISNO OD ČLOVEKA DO ČLOVEKA ,sam si rekel da ni vse tko črno kor pri sintetiki in za to tega nekateri ne dozivljajo
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!
sticky

ja, sej to js štekam, da se ne dogaja vsem. ampak to še ne pomeni, da od trave nisi fizično odvisen. se pa res sliši grozno, "BITI FIZIČNO ODVISEN". pa nič slabega ni trava zarad tega, sej smo tud od dnara pa hrane in še marsičesa, fizično odvisni.
patrik

Odgovor Napisal/-a patrik »

compjuter mislim d tavečja droga današnje maldine in tud "starine" kr dns brez pcja ne gre
pa jebote
mike

Odgovor Napisal/-a mike »

jst sm pa s postlo zasvojen. ne morm enga dneva zdržat brez nje. če ga pa slučajn prežvim brez postle, morm pa pol drug dan nadoknadt. sam tole je že off topic, tko da, naslov je LEGALIZACIJA (se mi zdi), zato bi se lohk vrnil na naslovno temo. čene bomo čist zaspamal tle (za to mamo nizko).
Odgovori