OdgovorNapisal/-a Bloody » 29 Mar 2008, 06:23
teli nasi zakoni so res po kavbojsko narejeni,kolker ste ze rekl.mene pa kolega pregledajo in ne najdejo k sva pac ze use skadila,meu sm pa v nahrbtniku kr velik noz (ok,rezilo 17cm in siroko 3,5 cm,Noz pac). kolker sm jst seznanjen z zakonodajo tega nebi smeu met,un pa me uprasa zakaj ga mam,nism meu kej rect pa mu recm,jst mam to zmeri sabo (jah,ne rata zmeri:) in on aja,pol pa kul in mi ga da nazaj (!?) a k je pa v drugem zepu nahrbtnika nasel pipco v kozarcku za vlaganje (kozarcek zarad smrada) se je pa zapicu v to,a ste vi narkoman itd.sam itaq, spohal smo ze tko da sm se mu lahko sam smeju. me je pa enkrat policajka pregledvala (ubistvu sta ble dve,midva pa tut dva) in mi je dala roko v stranski zep na hlacah.jst sm skocu stran in jo uprasu za zdravje pa pac povedu da je krsla zakon. v zepu je najdla (prisezem) pickin dim,lasek pa solzico in mi rece da je to dost da nese na analizo.tist trenutek mi sicer ni blo smesno (ne zarad analize ampak sem bil se zmer zivcn k mi je dala roko v zep) sam zdej se mi zdi pa tolk faking funny. uglavnem jst se ne pustim motit in medtem k ona govori govorim tut jst kako je krsla moje pravice oz. zakon. najprej je hotla zaglumiti kao sej nism dala roke v zep,jst pa kolega pa skor v en glas,ahh kje bi.na vsak nacin je hotla nadaljevat z postopkom sam jst nism mogu prebolet,da mi je dala roko v zep zato sm ustraju.zgleda je bla ze mal pod stresom k ji je situacija zacela uhajaz izpod nadzora in posledicno ji pade na tla moja o.i. kar pa jst izkoristim za dodatno spodjebavanje in z povzdignjenim glasom recem moja osebna ti je padla.ta dokument pac predstavlja mene in se mors do njega vedt enako spostljivo kot do mene (moja logika) najprej sicer ni hotla pobrat oz. se je obotavljala (druga je ze drzala radio da poklice backup) sam je vidla da je njena napaka in jo je pobrala (druzga ji realno gledano ni preostal) vse moje prekinitve so pomagale k temu, da se je mal zmedla in mal umirila (mogoce ji je padla samozavest) in na koncu mi je dejansko vrnila une dve drobtince pa rekla skadta se to:) aja,hotu sm povedat,da 1.ga je pipca bolj zanimala kot noz 2.da mi je policajka dala roko v zep,kar se men zdi totalno krsenje cesarkol ze,ne stikas po mojih zepih,pizda,sploh ce mam hlace se na seb.al pa kako se pujseki veselo zapodijo v avto,ce pustis vrata odprta (za odprta vrata sm ziher,nevem ce je isto ce so vrata zaprta) stika povsod,ga mal pobaram ce je to kar on zdej pocne sploh leganlo pa prav da lahko pregleda vse kar on vid,kar je vidno. a se men sam zdi al bi on mogu tut pregledat pac,kako nej recem, samo z ocmi? al lahko predalcek k ga on pac vid tut dejansko sprazne in pregleda?
You Fuck With The Bull You Get The Horns