Nasadi in policija

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Stari uporabnik #238

Re: Nasadi in policija

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

quote:Originally posted by ni: Bebec, mislis, da sekomu ljubi iskat tvoje bilke naokol... Ce se ze po cistem nakljucju zgodu, da je nekje kaksen malo vecji nasad pol OK, drugace je pa z drugimi zadevami prevec dela, da bi se travarje lovil... Vsaj meni se zdi tako...Dobro bebec ti je po materi skakal.Zdaj, če pač nekaj vsekam mimo, sem pa že bebec. Ti pa si gospod vsemogočni in najbolj pametni.
Stari uporabnik #1783

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1783 »

Berem tale forum - nakar mi je zamisel padla!!!Why da fuck mamo mi vikend na gorenjskem - jz mi mal posadu!!!a kdo ve kje bi lah dobu semena?
Stari uporabnik #1666

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1666 »

quote:Originally posted by Farmer22:hvala za pomoč, sem si našel eno prav prijetno jasico, idealno za nekaj 100 bilk, samo zna menda res bit problem z lovci in gobarji, drugače med koruzo nimam namena sadit.drugače pa nisem osebno jake mislu, opažam pa ko prebiram ta forum da je kr nekaj osebkov tukaj ki ne vedno prav kaj bi si sami s sabo počeli, pa nekaj brezveze pišejo.100 bilk je mal huda. Rajši jih razdel na več lokacij po manj bilk. 5-10 bilk z lahkoto spregledaš, ampak 100 morš bit pa hudo slep (če si lovec ali gobar, posvečeni najdemo 5cm sadiko sredi pragozda, he he he...), pa še če ti najdejo en al pa dva mala nasada ti še vedno veliko ostane...------------------Stay beauiful.
Stari uporabnik #1771

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1771 »

saj vem da je malo preveč, bolj sem mislil da bi se jih dalo toliko nasadit, ne pa da jih nameravam. posadil sem jih okrog 50, seveda ne na kupu, ampak malce razpršeno.
Odgovori