Kakšna kazen sledi (2. del)
Re: Kakšna kazen sledi (2. del)
Oni čakajo zunaj? Ali jih je potrebno spustiti v hišo in skupaj počakati v enem od prostorov? Ali moraš ti takoj ven, ravno zaradi tega, da ne uničuješ dokazov?
Malo logičnega razmišljanja prosim. Ja ti ne bodo pustili da mečeš stvari skozi okno. Lahko jih spustiš v prostor, lahko ne, v vsakem primeru boš čakal z njimi.
Logično razmišljanje ne strmi vedno k realnosti. Zatorej se obračam na vas s še tako neumnimi vprašanji.
Še enkrat hvala za vso pomoč.
Še enkrat hvala za vso pomoč.
V primero da nekdo reče v šoli da sem bil zadet med časom pouka, na ''zagovor'' pa grem šele kak dan ali več kasneje mi lahko dobim kakšno kazen glede na to da ni nobenega dokaza da sem dejansko bil zadet?
v šoli kazen? wtf? potem je to beseda proti besedi v kolikor ni dokaza ali kako
Kazen kot kakšna izključitev... Pomoje so nas hotli prestrašit ker dokazat nekaj ne morjo razen če so dolge rizle dokaz.
rizle se uporabljajo tudi za kaditi tobak
Vem, samo nekateri govorijo da če nekdo reče da si zadet biu pri pouko da ti to lahko dokažejo takoj... Meni se pa zdi malo verjetno da bojo zaradi dolgih rizl komplicirali...
ma kaj hodiš v osnovno šolo? če ja pol itak bolj da dobiš kazen ker nekdo ki sam sebe nepozna, ne sprejema razumnih odločitev itd. nima imeti kaj opraviti z marihuano. Plus to, da še ni zrel oz. razvit....
Za šoloobvezne otroke je edina droga žoga. Ko boš polnoleten pa eksperimentiraj.