Nikamor ga ne bo kloniralo.

Kdaj se bomo mi kot Slovenci, naučili, da naj država in njena vlada in vse kar visi na njej, spizdi ven iz Slovenije!
Vladajoči vladajo sam še sebi. Ne spoštuje ljudi, ki se spogledujejo z vojno, ki jo posredno ali direktno podpirajo, diktirajo zakone, ki se jih sami ne držijo. Kako naj verjame takim ljudem, ki se obračajo po vetru, zdaj so za potem so proti, kot jim paše? TRAVA JE SKOZ ZELENA.
Ljudje, vse mamo, zmožni smo živeti od svojih lastnih resursov. Za to, da Zarni je krompir, ne rabi politike, ki ga uvaža iz neke oddaljene države. Vse mamo doma, vse da se najemo, oblečemo itd... vse je v naravi pred našimi nosovi.
Zarni ne rabi politike, da se zadolži v njegovem imenu, v obliki trilijonov miljard denarja!!! Hočem videt sadove svojega dela. Vsak dan vidim policijo, ki jo plačujem - dvojno. Najprej davek potem pa še kazen. WTF?
Za sodelovanje z ljudmi ne rabim VLADE. NE VEČ. NE DANES.
SAJ IMAMO MOŽGANE, LAHKO RAZMISLIMO ZASE KAJ JE PRAV IN KAJ NE!
VSE KAR LAHKO NARDIJO JE, DA ME ZAPREJO ALI UBIJEJO.
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Vsakič, ko se peljem mimo vladnih palač, pljuvam na njih.
Tukaj je moja osebna Zgodbica v podporo legalizaciji vsega!
Nazadnje, ko sem se z biciklom peljal mimo une palače pri Cankarjevem domu, tam ko se zavije v Rožno Dolino. Mislim da je takrat bla to predsedniška al kaj... V glavnem... to je blo nekaj let nazaj. Na cesti je bil parkiran avto s črnimi stekli. Ker sm bil že tedaj radoveden, sm zijal v avto, kr me je zanimal kdo sedi not od znanih osebnosti. TO JE OPAZU TUDI VARNOSTNIK, KI JE OČITNO RESNO VZEL SVOJE NALOGE. MENI NIČ TEBI NIČ ME JE ODRINU, DA SM Z BICIKLOM VRED PADU ČEZ TISTI KURČEV BETON NA NJIHOVO TRATO. NA VOGALU JE STAL POLICAJ!!!! IN OPAZOVAL MOJE PADANJE. Ko sm se pobral sem ga vprašal zakaj je to naredu, pa je kr neki bluzil in mi začel grozit, da naj zginem, kr lah še bolj fašem, ker nimam kaj zijat. Pa sm takoj šel do policaja, ta pa me je samo butasto gledal, brez ideje. NI MI PREOSTALO DRUGEGA, KO DA POŽEREM SLINO, POZABIM NA BUŠKO NA KOLENU in GREM DOMOV IN SEM TIHO DO KONCA ŽIVLJENJA.
ČE BI SE MI TO ZGODILO DANES, BI SEDEL NA TISTEM PLOČNIKU DOKLER ME NE BI ZAPRLI ALI UBILI ALI PA SE OPRAVIČILI.
VOJNA? RELIGIJA? CERKEV? VLADA? POLITIKI?
JAZ NE ZNAM IN NOČEM UPORABLJAT NASILNIH METOD ZA DOSEGANJE CILJEV, NAJBOLJE, DA SE POSTRELITE MED SABO. Župnik politika, politik vojaka, vojak policaja... in tako dalje... dokler ne bo več nobenga, ki bi kakorkoli omejeval človeštvo v IDEJI-BESEDI-DEJANJU.
VSAK ZAKON JE NASILJE