@WackyBacky:
najbolj, da pogledaš videa na iolite.si:
http://iolite.si/video
not ne smeš stisnit/nabasat materiala, k pol se mrežca hitr zapopa z eteričnimi olji in ni pretoka zraka/pare skozi staf. za en eno polnjenje porabiš dost mal; cca. 0,2-0,3g.
ko vlečeš paro, je ne večt prehitr tko da spet zabašeš mrežco. počasi konstantno vdihuješ 5 sekund...mal not paro držiš in izdihneš.
efekt je čuten 5min po končanem vaporiziranju; če prej nisi cel dan vaporiziru

pred tem se pa še vedno ne morm kdaj znebit filinga, da me ne bo zadel, ker ni izdihnjenega dima

pač psihologija kadilca ostaja v meni.
če daš kul staf not; plank, sweet tooth, ak47, etc. in karkoli ti že pljučka poželijo, si res high od stufa in ne od monoksida. men je boljši filing. monoksid me sune na down, pri uparjevanju se monoksid ne sprošča in je filing na up.
odvisn kakšne potrebe maš. iolite je za moj okus prvu res kul vapo, ki je prenosen. vse ostalo, na baterije, ipd., hitro ugasne, ima premalo temperature in ne izkoristi dost materiala. kul je k deluje na plin za fajr. z enim polnjenjenjem plina ga lahko uporabiš ene 10x, najmanj, tko da ni panike, če greš kam ven pa nimaš piksne s plinom s sabo. v skrajem primeru je pa ponoč na voljo petrol za take reči