hemp oil a cure for cancer!
Re: hemp oil a cure for cancer!
Quote:
kakšno je slovensko ime za petroleum ether oz. pure light naphtha?
Petrolejski eter.
Petrolejski eter.
LP, ekolog
Quote:
Quote:
Petrolejski eter.
Quote:
Petrolejski eter.
vitamins...T,H,C
ekolog, zanima me še tvoje mnenje, če ga seveda želiš podati. =D
kaj se tebi zdi najbolj primerna zadeva za izdelavo olja v medicinske namene? =D
Hvala!
kaj se tebi zdi najbolj primerna zadeva za izdelavo olja v medicinske namene? =D
Hvala!
Mislim, da je tole prava zadeva, lahko kdo potrdi?
http://www.merkur.si/gradnja/barve-in-kemija/ostalo/snov-pripravek-mq-bencin-za-ciscenje-1-l.html
http://www.merkur.si/gradnja/barve-in-kemija/ostalo/snov-pripravek-mq-bencin-za-ciscenje-1-l.html
http://www.merkur.si/gradnja/barve-in-kemija/ostalo/alkohol-mq-izopropanol-1-l.html
Quote:
Hvala!
Izopropanol.
Hvala!
Izopropanol.
LP, ekolog
Pr ns je najbol isopropilni alkohol 99% v mavrici 5 eurov. 1% voda- brez dodatkov. Obstaja pa celo gibanje k strasi folk, ces da je isopropilni alkohol strupen, in forsirajo uporabo 90-96% alkohola. Pomoje velik bolje olje naredis z iso. Alkohola pa ne konzumiras ker gre vn.
Problem pri alkoholu je, ker izloči preveč klorofila. Olje ki nastane je tako grenko, da se ga ne da jest. Pure naphtha deluje precej bolje...
Klorofil nam ni škodljiv, ker bi bila drugače tudi solata strupena. Če je zadeva dovolj posušena, olje ni nič grenko.
Bedarije pišejo tisti, kateri se še niso srečali z ničemer od olja.
Zaradi varnosti ne pišem preveč, ker smo vsi preveč pod nadzorom.
Bedarije pišejo tisti, kateri se še niso srečali z ničemer od olja.
Zaradi varnosti ne pišem preveč, ker smo vsi preveč pod nadzorom.
-
tanajavijolica
pozdravljeni..
imam eno vprašanje in srčno upam na kakšen odgovor, ker sama ne najdem nikjer..
imam 11 let staro hčerko, ki je zbolela za levkemijo in sicer za AML (akutna mieloblastna levkemija) in je sedaj na kemoterapijah..kolega mi bo nardil to olje, sedaj me pa zanima če kdo mogoče ve oz. ve kje bi našla te informacije kakšne so možnosti ozdravitve levkemije z oljem glede na to, da imamo gensko težavo in smo zaradi tega dobili levkemijo in pa koliko ji je treba dajat tega olja ter kdaj začeti.. ker mi bomo šli na presaditev, če bodo našli darovalca, in me zanima a ji ga začnem devati takoj al počakam in začnem po presaditvi..pa še nekaj..bi se bilo mogoče pametno s kakšnim zdravnikom pogovoriti o tem, ker se bo v vsakem primeru poznalo na krvi? Hvala za kakršnekoli informacije!
obupana mamica
imam eno vprašanje in srčno upam na kakšen odgovor, ker sama ne najdem nikjer..
imam 11 let staro hčerko, ki je zbolela za levkemijo in sicer za AML (akutna mieloblastna levkemija) in je sedaj na kemoterapijah..kolega mi bo nardil to olje, sedaj me pa zanima če kdo mogoče ve oz. ve kje bi našla te informacije kakšne so možnosti ozdravitve levkemije z oljem glede na to, da imamo gensko težavo in smo zaradi tega dobili levkemijo in pa koliko ji je treba dajat tega olja ter kdaj začeti.. ker mi bomo šli na presaditev, če bodo našli darovalca, in me zanima a ji ga začnem devati takoj al počakam in začnem po presaditvi..pa še nekaj..bi se bilo mogoče pametno s kakšnim zdravnikom pogovoriti o tem, ker se bo v vsakem primeru poznalo na krvi? Hvala za kakršnekoli informacije!
obupana mamica