OdgovorNapisal/-a johanson » 27 Nov 2013, 10:54
ja sem dodal par kapljic vode, mislim da je bilo vse ok.
Me pa zanima, kako je najboljše zadevo racionalno brez kala (brez da bi kaj stran vrgel) pobrati iz zadnje posode.Seveda sem najprej še toplo potegnil kar v brizge, ampak povsod je malo ostalo.Malo na brizgah, ker ne moreš tako malo potopit,malo v lončku, pa na strgalki s katero sem si pomagal.
Sem pa iz 320 gr. materiala dobil 25 ml olja, kar se mi zdi malo.Upal sem da bo več.
Namakal sem 2 krat vedno vse potopljeno, potem sem počakal da je nehalo kapljati iz cedila, še prej sem dobro pritiskal na material.....
ZDRAVILEC zakaj bi bilo iz perja manj učinkovito, a ni THC= THC ne glede od kod ga pridobiš??
Jaz sicer nisem uporabil perje, ker ko sem rastlino posekal in predno sem jo dal sušit sem perje dol pometal, ampak če bi vedel za prošnja GAURA (če ima kdo kaj perja)bi perje podaril njemu-GAURU, ki ima raka na grlu.
A bi se dalo nekako GAURI pomagat jaz npr. bi mu odstopil 5 ml že narejenega olja...Ljudje dajmo se dat skupaj in mu pomagajmo zbrati vsaj 30 ml tega olja, če pa nimate pa vsaj perje odstopite, človek vam bo hvaležen.
V teh težkih časih bi lahko vsaj mi takšnim ljudem pomagali.
Na njegovo prošnjo se sploh niste odzvali.Jaz vas lepo prosim v njegovoem imenu še nekrat-PREMISLITE DOBRO in poizkušajte pomagat!!!