Hjoj, fantje in punce, možje in dekleta
zanimiva mnenja, 2 jointa sta šla preden sem prišel do zadnje strani.
Torej.. Kadim že več kot trideset let. Da sem odvisen? ne bi rekel, to počnem ker mi je vredu. Ker paše. Tukaj je mogoče prisotna le psihična odvisnost, ker ti postane dolgčas in opala, že bi joint. Postavi si cilj v življenju! To takoj zmanjša možnost že za psihično odvisnost, saj imaš nekaj drugega za mislit, delat, dokončat. Če kadiš iz težav je tukaj odvisnost, ja. TO je zloraba droge, ne pa rekreacijsko.
In večina ljudi sploh neve, zakaj je marihuana nelegalna in označena kot droga. To sega v prejšno stoletje, trideseta leta, ko se je to razširilo po svetu, ljudje so ugotovili da je boljše od cigaret in alkohola- tako je vlada zaradi interesov tobačnih in alkoholnik proizvodnikov ilegalizirala travo.
Ne rečem, da je trava nedolžna, ampak sigurno si ne zasluži biti znana kot droga, ali nekaj kar te naredi "slabšega človeka", "odvisnika"
Glede pavz.. če si močna osebnost,karakter, ti nebi smelo bit hudo brez, ampak moraš si najti neko zaposlitev. Drugače postaneš depresiven,slabe volje in ti zapaše joint.
Če se nebi po medijih govorilo o odvisnosti, mi sploh o tem nebi razmišljali. Kadili bi ko bi se nam zahotelo.
Nič, grem še nekega na pljuča vrečt.
marijuana is addictive to people same way sex is- anything that's good needs repeating
Reality is wrong- dreams are for real.