Stran 5 od 17

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 26 Okt 2012, 15:59
Napisal/-a simona33
ka pa kr v posodi ne bi bilo vredi?

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 26 Okt 2012, 16:24
Napisal/-a colts
Kuhanje ne sme preseči 100 stopinj, zato se kuha v loncih z dvojnim dnom, ali pa se improvizira na opisan način.

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 26 Okt 2012, 16:34
Napisal/-a simona33
sem mislila, da ne sme presečti 140 stopinj. hvala za info, kupla sem pa tudi termometer tako da bom preverjala temperaturo

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 29 Okt 2012, 10:17
Napisal/-a simona33
ka je mozno da narediš olje v 2,5 urah ce mas 150g materiala?al sem kaj narobe naredila?

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 29 Okt 2012, 15:28
Napisal/-a colts
Je možno.

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 30 Okt 2012, 14:37
Napisal/-a simona33
ok, hvala. pa ni mi tak ful gosto prišlo kot na dokumentarcu,ka to pomeni da ni kaj vredu z oljem?

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 30 Okt 2012, 19:31
Napisal/-a crf250
To da je zelo gosto je normalno.

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 30 Okt 2012, 20:03
Napisal/-a canncool
kuhanje ne sme presegat 100 stopinj ?

motiti se je clovesko a vseeno...ce delas z suhim ledom in dobis vn med...ga mores postaviti v pečico na 110stopinj za 1h

če delaš olje več kot 30krat dobiš izkušnje in tudi po pogovorih ostalih ki delajo in Ricka si utrjuješ znanje.

gosto ni verjetno ker je še nekaj alkohola ostalo

Sksk Slovenski konopljin socialni klub

http://www.facebook.com/pages/Cannabis-Social-Clubs-Slovenia/238157926243713

lp

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 30 Okt 2012, 20:14
Napisal/-a simona33
če ostane še kaj alkohola noter je to nevarno za nekoga, ki uživa to olje?

Re: UPORABE KONOPLJE V MEDICINSKE NAMENE

Objavljeno: 30 Okt 2012, 20:35
Napisal/-a canncool
odvisno od alkohola, bolje da ne kot da ja,
predno dokonca izparis alkohol iz olja ga postavis v kako posodo in potem na majhni temperaturi dokoncas postopek,na koncu dodas par kapljic vode...voda kasneje izpari kot alkohol

p.s:
ce bos delala z alkoholom oz domacim zganjem ali tistim prvim alkoholom ki nastane pri kuhanju le tega ne bo panike