Kolk se jih v SLO zakaja

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
ROXZ

Re: Kolk se jih v SLO zakaja

Odgovor Napisal/-a ROXZ »

pol se pa registreri na forumu
Gruverka

Odgovor Napisal/-a Gruverka »

Quote:
...tko da, zapohat vse novinarje (sam da jim nebi kdo dal Albanke za kadit, k pol še dolg nau nč iz revolucije)

hehe... če še ne veš, so novinarji pomojem tud nadpovprečni kadilci, glede na to, da po eni strani so kreativci in freelancerji... novinarji so že na naši strani, no razen unih okostnjakov od RTVja
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

hehe gruverka, veš da nism mislu Mladininih novinarjev. tam so kašni še kaj več kot hašišarji. to mi je jasn. sicer si pa na konc kr sama že ugotovila point mojga posta.
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Kakor se jaz spomnem je naš predragi Janez na Trenjih izjavil, da se bodo zavzemal za legalizacijo oziroma dekriminalizacijo? To mu je treba v fris metat in ga zjebat !
cistak

Odgovor Napisal/-a cistak »

ma ja dej vec jih poha kt 250 000 ce kle pr ns u enem bednem kraju oz.vasici od 12 let naprej do 30 ga totalno usi pohajo cist usi niti eden najstnik star od 14 do 20 ne kadi.... to se mi zdi da je ful cudn po eni strani pa kul ker je posot trava za dobit
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!
Gost

pol se pa čudimo zakaj na podeželju življenje umira
Andrej

Odgovor Napisal/-a Andrej »

God must love crazy people. He made so many of them.

sticky

evo fantje, zadnč sm mal se pogovarju z prjatlom okol te politke in to. mal me je prešinl "kdaj in zakaj politiki najhitrejš sprejemajo vsemogoče odločitve, ki jih sicer verjetn nebi oz. jim jih ne bi blo treba!?". letošnje volitve so nam v bistvu prinesle velik plus - čez štiri leta, si bo nekdo zeeeeelo želel nazaj pridet. in zanimale ga bojo v večini samo številke. na nas je, da mu dopovemo, da je nas zloooo velik in da kljub temu, da pohamo, znamo (ob pravi motivaciji seveda) obkrožt željeno cifro na volilnem listku. Sam hočemo nekej v zameno
Gost

Re: Kolk se jih v SLO zakaja *DELETED*

Post deleted by Gruver
sticky

Quote:
kake pa maš
a je hašišarstvo politična opredeljenost
človk ti take prjavlaš da ni za nkamer

pozdravljen prijateljček! kako si pa danes? bolj slabo vidim, heh...

zdej če mi poveš, kje sem jaz pisal o hašišarstvu kot politični opredeljenosti bom priznal svoje zmotno razmišljanje. v nasprotnem primeru pa ti svetujem, da še enkrat prebereš kar sm napisal in se ne obremenjuješ z avtorjem napisanega.

pa predn spet zakokodakaš, ti bom kr povedu, da je to bla pač moja trenutna ideja in sm pač razmišljal o njej tukej na forumu. a naj v gostilni za šankom z kelnerco??
veš, zgodovina uči, da so se velika dejanja zgodila, na podlagi naprvipogled banalnih idej. te ideje so se potlej razvile v pravi načrt in strategijo, ter kasneje,ob sodelovanju sposobnih ljudi, dočakala ves svoj razcvet.

Dejavnikov je torej mnogo, česar nisem nikoli in nikjer zanikal, niti temu nasprotoval. tako je pač življeneje.

Če maš ti kako pametno idejo (o čemer sem glede na tvoj reply prepričan), kr z idejo na dan. kajpaveš mogoče se pa moja in tvoja teorija v kakšni točki prepletata in bi lahko izkoristli dobre strani obeh.

no v znak dobre volje,pa ti še polepšam (meni že takaltak čudovit) dan z tole lepotičko, ker mogoče kaj v življenju pogrešaš, ko si tako nejevoljen in asocialen...

sTiCkY te ma rad
Odgovori