slabo se spomnem ker ne gledam tolko vojaške.. imel sem jih rad ko sem se kot otrok podil po ulicah in spuščal čudne zvoke.. "ratatatatatatata"...Starih je full.. novih bolj malo.. sabljačine bom preskoču:
Enemy at the gates (dober film! ostrostrelca se igrata kdo bo koga, prizorišče v Rusiji)
Behind enemy lines (pilot pade v Bosnia in pol se reši brez praske - bulletproff)
Could mountain (ljubavni za časa državljanske vojne ZDA, preskoči tega če nisi romantičar)
Hart's war (dober film - dogaja v taborišču: Bruce Willis .. zanimivo -> niti ena ženska vloga
)We were Soldiers (dober samo ki tu ga serejo preveč z patriotizmom - bulletproff)
Reševanje vojaka Ryan-a (si že gledal?)
Pearl Harbor (je za pogledat)
K-19 (za pogledat - mornari)
U-571 (za pogledat - še en o mornarih)
Patriot (dober! igra: Mel Gibson)
Taegukgi hwinalrimyeo (Brata v vojni) (tega nisem še gledal ampak kot sem slišal in bral je zelo zelo dober! komi čakam! pa še ameriški ni in je požel ogromno uspeha)
Jonas: jih je še ma se ne spomnem naslovov.. bi moral malo pobrskat po arhivu samo se mi neda..
Strom: Res je! Band of brothers je zelo dober! bilo je na TV-ju. The Ring pa se je že vedlo na koncu da bo nadaljevanje ker kaseta se je razmnožila kot virus.