Kaj bomo/smo jedli danes
Re: Kaj bomo/smo jedli danes
jest bom pa verjetno kr en kup razne zelenjave pa mal piletine se se valja v hladilniku vrgel v vok, pa nekej spacal skupej, zravn pa polnozrnat riz z dodatkom divjega crnega riza (ful dobr)
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Hvala ljepa ares, bomo ta teden sigurno dali kaj takega na jedilnik!Drugače se pa tale omaka lahko tudi na špageta daje, anede!Shure looks better than !
Drugache cholt danes jedel solata sa bučno olje+selenjafni makaroni+juha, nič pozebnega, vendar hranljifo in strafo!
Eno vprašanje!A je pri Vas doma tudi (skoraj) vsak dan juha na meniju?
Drugache cholt danes jedel solata sa bučno olje+selenjafni makaroni+juha, nič pozebnega, vendar hranljifo in strafo!
Eno vprašanje!A je pri Vas doma tudi (skoraj) vsak dan juha na meniju?
"..have you seen the accident outside..."-The end
mal spremebe plana, sem kr eno mini gobovo enoloncnico z piscancjim mesom naredu, pa graham rezance zravn. Je pa zanimivo, sem dal zraven en svez cili pa narezal pol limetke noter, prav fajn pride, kdo bi si mislil.
Quote:
ka pa je to limetka?
Isto kot nezrela limona - al pa clo to je.
ka pa je to limetka?
Isto kot nezrela limona - al pa clo to je.
Jebim ti signature too long
limeta je ene vrste citrus... zgledajo podobne limonam, ampak so manjše in bolj okrogle, pa dražje seveda pa temno zelene barve so. Majo pa ful močnješi okus kot limone - ubistvu se jih z limonam težko primerja, bolj kisle in manj sladke. Uporablja se jih tudi za koktejle naprimer, kkšn cuba libre al pa kej podobnega s havana rumom.
Hector, Limona pa Limeta sta popolnoma drugacna stvar. Ni to neka nezrela limona.
ma kak bled, kremšnite je treba doma nardit. tisteumetne tud meni ne sedejo, sam naša tamala je pa majster za te cukrpekr zadeve. ob kaki priliki naročim celo taso sam za naju , a jonč?
jamajka, ki te ljubim jamajka
mmmmmmm.. sladoljed, kremšnit sa dljaka, burek na pas način,..
hehe:) tudi pri nas dela en Ekrem: "burek ne, peč ne dela, spljoh!"
hehe:) tudi pri nas dela en Ekrem: "burek ne, peč ne dela, spljoh!"
Quote:
limeta je ene vrste citrus... zgledajo podobne limonam, ampak so manjše in bolj okrogle, pa dražje seveda pa temno zelene barve so. Majo pa ful močnješi okus kot limone - ubistvu se jih z limonam težko primerja, bolj kisle in manj sladke. Uporablja se jih tudi za koktejle naprimer, kkšn cuba libre al pa kej podobnega s havana rumom.
ej, čist iskreno...ko sem tale sestavek bral, sem dobil polna usta sline...a se je še komu to zgodilo??? hahahaha
se mi zdi da je kriva tisto "manj sladke kot limona" in ko sem si probal to predstavlat uh.... bravo gruverka, zdrmala si mi žlezo slinačico.
ej, čist iskreno...ko sem tale sestavek bral, sem dobil polna usta sline...a se je še komu to zgodilo??? hahahaha
se mi zdi da je kriva tisto "manj sladke kot limona" in ko sem si probal to predstavlat uh.... bravo gruverka, zdrmala si mi žlezo slinačico.
vsi smo