OUTDOOR 2006
Re: OUTDOOR 2006
jas lani ko sm šel sm sosedi dau ključe (bivši sošolec ki mu najbolj zaupam pa mi je on zalival.
to da bi pa ko kablcah vodo spuščal pa ni dobra zamisel k bi blo pol preveč vode pa ti lahk zagnije.
to da bi pa ko kablcah vodo spuščal pa ni dobra zamisel k bi blo pol preveč vode pa ti lahk zagnije.
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
cool pa kaj obrezovat pa pol ne rabim tista dva tedna pač potem nem mogo razvejat ne ?
-
sticky
ja pa saj v dveh tednih se ravno razrase. preden greš na dopust poškljocaš in po potrebi (če je za par dni naprej napovedana suša) izdatno zaliješ in pičiš na dopust. ko prideš nazaj hitro letiš na plac in ponovno vršičkaš po mili volji. seveda govorimo o outdoor. če maš pa indoor, si mi pa za pivo dolžan, ker sm ðabe tipkal
cool tnx dajte mi povedat kaj sploh pomeni vegetacija ?? kaj to isto kot FIM ?
Vegetacija v indooru ti je simuliranje naravnega casa. Rozo vegetiras ( cas rasti) ko jo mas na 18/6 al pa 20/4, ko pa preklopis na 12/12 pa mas cvetenje - flowering - "fall".
FIM oz. Fuck I Missed pa ti je tehnika vršičkanja.
Ce gres pod search bos najdu temo vrščičkanje, kjer ti s slikcami lepo prikaze Masta!!!
Kot so mastne bule, tako mastno priporocam film " I grow Chronic" film. Film Greg Greena aka tip v zelenem.
FIM oz. Fuck I Missed pa ti je tehnika vršičkanja.
Ce gres pod search bos najdu temo vrščičkanje, kjer ti s slikcami lepo prikaze Masta!!!
Kot so mastne bule, tako mastno priporocam film " I grow Chronic" film. Film Greg Greena aka tip v zelenem.
Defecate on your book of belief
Dej kaj bluziš, sej vidš da je začetnik ti mu pa razlagaš stvar kot da sta neka raketna znanstvenika u 3pm ej čist preprosto se da poveda VEGETACIJA čas ko roža samo raste lepo v višino boli njo kurac za kake vrhe, pol ko pride pa čas CVETENJA pol pa ne raste več ampak samo še producira vršake.
Evo preprosto
Aja pa še neki, kdo sploh govori o kakem indoor če je naslov teme OUTDOOR 2006
Evo preprosto
Aja pa še neki, kdo sploh govori o kakem indoor če je naslov teme OUTDOOR 2006
Enjoy what is natural
jas sm meu tak isto ko da so zuni k sm jih meu na okni samo so ble še male
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
IMATE KAKŠNE SLIKE LETOŠNJIH,KOLIKO SO VAM ŽE ZRASLE?
Quote:
Matr a tebe še kr niso banal?
Matr a tebe še kr niso banal?
Hej, pozdravljen folk.
Ni panike, uporabraljal sem search, prebral dosti tem, ter se dosti naučil, pa tudi smeha ni manjkalo.
Eno vprašanje.
Seme vzkljije, ga dam v lonček z luknicami in zemljo, ki jo oče uporablja za rožce okol hiše. K je enkrat kalček v zemlji je najbojš da je čim več na soncu ane? Kasneje bom rozco posadil v naravi. Malo jo bom ojačal, ker sem prebral da je to kr pametno.
A ji naj čez noč nastavim umetno svetlobo al naj pustim da narava naredi svoje?
Ni panike, uporabraljal sem search, prebral dosti tem, ter se dosti naučil, pa tudi smeha ni manjkalo.
Eno vprašanje.
Seme vzkljije, ga dam v lonček z luknicami in zemljo, ki jo oče uporablja za rožce okol hiše. K je enkrat kalček v zemlji je najbojš da je čim več na soncu ane? Kasneje bom rozco posadil v naravi. Malo jo bom ojačal, ker sem prebral da je to kr pametno.
A ji naj čez noč nastavim umetno svetlobo al naj pustim da narava naredi svoje?