Ne zadane :(
-
ganja_farmer
Re: Ne zadane :(
uf sem probu zadevo z ajmarjem pa flašo:) tisto k vakum nardi:) madona pol jointa v 2 sekundah je potegenlo:D pol sem pa tisto vdihnu:D me pa sam na stol prbilu:D sam še bled ratu:d haha, to pa je močno ja:D
Osebna fotogalerija
eJ SKALMAN...A SI ZIHER DA NIS PUŠIL INDUSTRIJSKE, TISTE ZA VRV DELAT
jamajka, ki te ljubim jamajka
Quote:
ja ne veš hecau se je
ja madona saj moraš imet že občutek kolk lahko skadiš pa kaj kadiš.
ganja farmer jaz to delam samo takrat kadar imam dopust
in obvezno z družbo če ne je adijo pamet
ja ne veš hecau se je
ja madona saj moraš imet že občutek kolk lahko skadiš pa kaj kadiš.
ganja farmer jaz to delam samo takrat kadar imam dopust
in obvezno z družbo če ne je adijo pamet
Quote:
madona pol jointa v 2 sekundah je potegenlo:D
jst tut enkrat probu ja; ka ne veš, kje se te rit drži, ka to potegneš vase...sam po drugi strani je pa (pre)hitr konc jointa in ni več uživanja:(
madona pol jointa v 2 sekundah je potegenlo:D
jst tut enkrat probu ja; ka ne veš, kje se te rit drži, ka to potegneš vase...sam po drugi strani je pa (pre)hitr konc jointa in ni več uživanja:(
ko ga je konc se lih prčne uživanje;)
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
ne štekam zakaj te tist trik z ajmarjem in vakumom bolj poč, k pa da bi navaden pokadu baso?
Jimi are you high?
-
sticky
ja madona..a ste nekteri že od rojstva na X-ih, da vam je sive celice prežrlo?
David, baso kadiš like 5 min (alpa 10min, da se nebo spet kdo ob cifre spotikal ), pri ajmarju pa pod prisilo zračnega tlaka dobiš enako količino dima v pljuča v par trenutkih
David, baso kadiš like 5 min (alpa 10min, da se nebo spet kdo ob cifre spotikal ), pri ajmarju pa pod prisilo zračnega tlaka dobiš enako količino dima v pljuča v par trenutkih
ja že že...samo čudi me da si na dolgi rok bolj zadet. to da pa si v tistem sunku bolj mi je pa seveda jasno. recimo čez pol ure se pa ne pozna več a si ti v 5 min dobil določeno količino thc-ja ali v 5 sekundah.
Jimi are you high?
-
sticky
nikjer nisem zasledil, da bi kdo omenjal, da to dalj časa drži!? poanta je nekak skozi celo debato o intenzivnosti hita
DavidGilmour enkrat se z jointom zaden kadis ga 5min..enkrat pa z ajmarjem pa flašo in poroči razliko. najbols probat pa vidis kako je kt da sprasujes