Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Jst sm jih samo fajn zalil pa podstavek do konca napolnil z vodo pa je čist kamot zdržalo en teden za kej več bo treba pa koga prosit da ti zalije ali pa avtomatsko zalivanje. Al pa za manj kot en teden na morje it.
Agrogel zaliva namesto mene...
Offtopic: Mam namrec eno full blesovo uprasanje. Je mozno namrec imet ganðico kot sobno rastlino, like bonsai style al pa kej podobnga. Svetlobe bi mela v v tem primeru velik, vode isto, skratka dobri pogoji...
Da, temu se reče indoor.
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Seveda je možno,sam jo morš na primeren način vzgajat...
Sicer pa je blo že nekaj napisanega o tem...SEARCH
Lp
Sicer pa je blo že nekaj napisanega o tem...SEARCH
Lp
Let the nature thrill you
Hmmm naj mi nekdo pove eno dobro gnojilo za vegitacijo pa potem še za cvetenje (kdaj se sploh začne cvetenje??), ki se ga da kupiti v kmečki zadrugi in ni preveč drago... hvala
-
ganja_farmer
zupicaa, lej odgovore ti bo dal gospod SEARCH! al je res treba vsako stvar miljonkrat napisat???
pa hvala ker razumeš:)
pa hvala ker razumeš:)
Osebna fotogalerija
Ena taka v izi gnojila za mal dnarja je kristalin-start za vegetacijo in kristalin-cvet za cvetenje.
Cvetenje se pa začne ko prešaltaš iz 18/6 na 12/12.
Drugače so pa take osnovne stvari že bile dostikrat napisane tko da za vnaprej najprej preišči forum če pa ne najdeš odgovora na tvoje vprašanje pa uprašaj
Cvetenje se pa začne ko prešaltaš iz 18/6 na 12/12.
Drugače so pa take osnovne stvari že bile dostikrat napisane tko da za vnaprej najprej preišči forum če pa ne najdeš odgovora na tvoje vprašanje pa uprašaj
-
INKVIZITORKA
Quote:
dobro gnojilo za vegitacijo
Fitoplazma - goveja kri
dobro gnojilo za vegitacijo
Fitoplazma - goveja kri
Ena mojih rožic,ki je prva začela cvetet,se čudno obnaša...
In sicer so se laski na cvetovih obarvali že rjavo,čeprov nč ne zgleda,da bi rožca začela nazaj vegetirat.Tisti cvetki,k na nov poženejo,kr kmal postanejo rjavi. Nekako se je rast glavne štible ustavila,stranske pa bolj poganjajo...pa še listi se nekam čudno sučejo...
In sicer so se laski na cvetovih obarvali že rjavo,čeprov nč ne zgleda,da bi rožca začela nazaj vegetirat.Tisti cvetki,k na nov poženejo,kr kmal postanejo rjavi. Nekako se je rast glavne štible ustavila,stranske pa bolj poganjajo...pa še listi se nekam čudno sučejo...
Let the nature thrill you