koliko je ura
Re: koliko je ura
13:35 gledov pred kako uro tokio drift kr vredu film samo tiste garaže pa to se vid kako so sestavlene drgač pa kr vredu
Enjoy what is natural
14:50 Pršu iz šihta....tokio drift? preveč enoličen film
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Ura 09:40 še ene par opravkov mam za opravt knjižnica pa to jutr pa na morje za ene 12 dni prfektno se čujemo pa da ne boste velik po forumu pisal da mi ne bo treba velik brt
Enjoy what is natural
-
ganja_farmer
12.24
življenje je težko, utrujen, zmatran, čist sfukan in ne delam popolnoma nič
življenje je težko, utrujen, zmatran, čist sfukan in ne delam popolnoma nič
Growing is legal. Don´t believe the cops...
4:00 nemorm zaspat 2.dan/noč abstinence k nism kadiu ganje, vceri mi je se nekak ratal zaspat dons pa nemorm. do sobote morm pa zdrzat (stava, pa tud sam hocem probat ce lahko zdrzim in verjetno bom ce mi nebo dopizdil ker nemorm zaspat)
10.10
vrjem da se da, sigurno se da zdržat, jz sm zdržu en mesc, pa sm prej vsak dan na pouno kadil, mislm da je večina v psihi, tko da če te psiha ne sfuka, te ne bo nič....
je pa zelo v redu, da si po mesevih neprestanega kajenja vzameš pavzo, pa četudi je to samo en teden..
lp
vrjem da se da, sigurno se da zdržat, jz sm zdržu en mesc, pa sm prej vsak dan na pouno kadil, mislm da je večina v psihi, tko da če te psiha ne sfuka, te ne bo nič....
je pa zelo v redu, da si po mesevih neprestanega kajenja vzameš pavzo, pa četudi je to samo en teden..
lp
10.11
je pa zelo v redu, da si po mesecih neprestanega kajenja vzameš pavzo, pa četudi je to samo en teden..
lp
je pa zelo v redu, da si po mesecih neprestanega kajenja vzameš pavzo, pa četudi je to samo en teden..
lp
14:21
jem pred računalnikom čekiram forum... ja travo pa res ni problem pustit čiki so šele fuck. hmm čeprav nisem imel pavze daljše od 14 dni že cca 3 leta. enkrat se mi je pa sm mel nek flesh in nism jointa zapalu eno leto..
pa sem v tem letu 2x avto razbil enkrat totalka, pa večkrat ogrozil življenje z raznimi neunostmi pa sm vidu da sm čist prevč živ če ne kadim
jem pred računalnikom čekiram forum... ja travo pa res ni problem pustit čiki so šele fuck. hmm čeprav nisem imel pavze daljše od 14 dni že cca 3 leta. enkrat se mi je pa sm mel nek flesh in nism jointa zapalu eno leto..
pa sem v tem letu 2x avto razbil enkrat totalka, pa večkrat ogrozil življenje z raznimi neunostmi pa sm vidu da sm čist prevč živ če ne kadim