Glede afer mi je res žal starih breederjev ker so jih nategnili zaradi svoje koristi ali zaradi profita. Sramota!
Še vedno odmevajo zmerjenja med Nirvana in Sensi Seed bankami. Heh.. svašta.
Resnično me zanima kaj zdaj počenjajo (če so še živi) in s kom sodelujejo ti breederji kot so Dj'Short, Shantibaba, Tom Hill, Jack Herer in The Skunkman? Se mogoče poznajo med sabo osebno in sodelujejo na nek način?
Simon od SS ima res dobre sorte! Imam vse razen Bubblegum. Pri njih se takoj vidi kaj so geni ze pri kaljenju. Same pohvale!
Mene zanima tudi kje bi lahko dobil čiste sorte od Sative in Indice? Da nebom naletel na kakega "prevaranta". (Čeprav indice vrjetno nebomo vzeli ampak glih da imam za info).
Letos se s frendom dogovarjava za Durban sorto, pa me zanima kje bi lahko dobil čista Afriška semena oz. kdo jih prodaja?
Kaj "purple" vrsta spada isto pod "blue" sorto? Kako je kaj s tem? Kot vem imata oba "sweet - fruit taste".
Letos je prijatelj dobil od enega znanca (ta pa je dobil od tretje osebe) 40 semen od neke sorte ki še sam neve kaj so. Velika so kot koščica od češnje
(no skoraj) ..Posadil jih je 11 glih za štos in prišle so vn vse samice.. 
V glavnem je zelo obetavna sorta! Reku bi da je nekje 75% sativa in 25% indica. Vse so prišle 2m v višino, povsod nabita z vrhi, in tudi pridelek je velik. Vrhe ima vijola, nabite, kompaktne, tudi listi na vrhu so vijola. Ima zelo močen in prijeten vonj in diši po exotičnem sadežu.. pa je teško določit "kerem"
Ko sem zapalu za štos cel izsušen vrh, je izgorevala zelo enakomerno kot da ima goreče oglje not in se sploh ne gasi!
Dim pa ti odpre vse dihalne poti kot menta.. res neverjetna sorta!
HOČEM JO PA NEVEM KAJ JE!!! jaooo...
HELP!!!
Zgooglau sem malo naokoli, je nekaj podobnega .. sam ni to to kar sem vidu..
Hvala za pomoč!