Ženska ali moški?
-
Carlos_Mencia
Re: ženska ali moški?
bi se dalo itak, saj eni to delajo. če bi recimo zdajle dal na 12/12 in nesel ven čez en mesec bi imel verjetno konec avgusta v kozarcih. seveda je treba tudi sorto poznat..
KONOP..dej otroček mali..raj tih bod dok mas se tista jajčka tm gor...oz..če jih sploh mas..go to your mama
sory za off topic
lp, jažo
sory za off topic
lp, jažo
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
lp, me pa sam zanima ce moska rastlinca tut "disi"? pol nimas kj zajebat, sm povohat
-
masterblaster
Viž da diši
Quote:
KONOP..dej otroček mali
Nehaj mi s takimi smrkavec.Jaz bi ti lahko ata bil...no saj mogoče ti tudi sem
Pa odloči se al si anglež al slovenec.Če si anglež idi na angleški forum o konoplji in nehaj tu smetit s svojimi primitivnimi angleškimi izjavami.
KONOP..dej otroček mali
Pa odloči se al si anglež al slovenec.Če si anglež idi na angleški forum o konoplji in nehaj tu smetit s svojimi primitivnimi angleškimi izjavami.
Quote:
Quote:
KONOP..dej otroček mali
pol si pa res zlo otročji ata da se ti da s takimi ubadat pa brez veze kregat po forumu
Quote:
KONOP..dej otroček mali
pol si pa res zlo otročji ata da se ti da s takimi ubadat pa brez veze kregat po forumu
A je tole moski ali zenska.Vceraj sem sel pogledat pa je ena rastlina ze dobila tele bulce...
lp
lp
Bivr - to maš deca
-
flesh_girl
lep pozdrav ,jaz se šele drugo leto ukvarjam z temi rastlinami in me zanima za določitev spola predčasno ali so kakšne metode?
in predvsem me zanima ali vpliva vonj konoplje na spol ko je le ta še "mala"(cca.2meseca)?.Ker sem na svojih rastlinah opazu da nekatere imajo vonj po konoplji nekatere isto stare pa totalno brez vonja.
in predvsem me zanima ali vpliva vonj konoplje na spol ko je le ta še "mala"(cca.2meseca)?.Ker sem na svojih rastlinah opazu da nekatere imajo vonj po konoplji nekatere isto stare pa totalno brez vonja.