OUTDOOR 2008 V NAPREDNI???

Debate o vsem, peskovnik.
GanjaKmet
Prispevkov: 1313
Pridružen: 24 Nov 2004, 19:47

Re: OUTDOOR 2008 V NAPREDNI???

OdgovorNapisal/-a GanjaKmet » 01 Mar 2008, 11:10

Mene je kar minilo pisat, ker je pobrisal vse.....?
S tem je izkazal visoko spoštovanje do tistih ki smo sodelovali...

Tukaj nismo sami doktorji biogenetike...in eni pač sadimo že 20 let pa se še vedno učimo.....in pomagamo z izkušnjami, kolkor se pač da. Strinjam se da napredna vgoja ni namenjena začetnikom, in naj se odvijajo teme na višjem nivoju.
Nikakor pa tema Outdoor 2008 ne sodi na višji nivo temveč je namenjena širšemu krogu ljudi,ki bi radi naprimer "samo" travo letos posadili.......in ne samo velikim expertom.

V napredni vzgoji pogrešam temo = "Napredno zunaj v SLO".....kjer bi se res na enem mestu zgradil pregleden priročnik za sajenje na naših tleh. Od setve do žetve....
Neodvisno od trenutne sezone in bolj usmerjeno v podnebje podalpske dežele.

Če se pa že briše kaj, je lepa in normalna gesta moda/sistemca/skrbnika da se o tem prej obvesti uporabnike, da si eventuelno shranijo vsebine ki se jim zdijo koristne.

Da pa kar pobrišeš moraš met pa kar huda moda/jajca za to.....

Če meni skupina modov, da se lahko stvari kar tako briše naj takoj še mene izbrišejo iz tega foruma.

--------------------
Spoznavanje narave in družbe (SND)
Spoznavanje narave in družbe (SND)

ganja_farmer
Prispevkov: 2597
Pridružen: 15 Nov 2004, 07:43

Re: OUTDOOR 2008 V NAPREDNI???

OdgovorNapisal/-a ganja_farmer » 01 Mar 2008, 11:24

nisem imel nič pri premiku outdoora, tako da je to pazipesovo maslo pomoje bi bilo tudi boljše, da bi se pač odprla še ena debata v napredni, tisto iz koša se pa vrne v začetniško, pa naj folk bluzi koker če.

Drugače se ga pa čeri nisem nč nacvičkal, k me grlo boli

lp

killer51
Prispevkov: 314
Pridružen: 06 Apr 2006, 14:07

Re: OUTDOOR 2008 V NAPREDNI???

OdgovorNapisal/-a killer51 » 01 Mar 2008, 11:26

Se strinjam z zadnjim postom ganja_farmer-ja.!!!

Frosch
Prispevkov: 124
Pridružen: 22 Mar 2005, 19:20

Re: OUTDOOR 2008 V NAPREDNI???

OdgovorNapisal/-a Frosch » 01 Mar 2008, 13:32

hja, jaz sem tudi malo razočaran...
nekaj postov moje pomoči in nasvetov okol treegrowinga je enostavno zginlo od tistega posta naprej ko je bil grow zaključen

XyZ
Prispevkov: 1729
Pridružen: 10 Okt 2005, 23:02

Re: OUTDOOR 2008 V NAPREDNI???

OdgovorNapisal/-a XyZ » 01 Mar 2008, 13:35

se ti opravičujemo za tole stvar, bom ti jaz nalepil poste nazaj, čeprav nebo več zgledalo tak originalno, ampak vsaj tolko da se info ohrani.

lp
Cannabis~Researcher

barakuda1
Prispevkov: 1074
Pridružen: 15 Feb 2007, 20:36

Da, outdoor v napredni

OdgovorNapisal/-a barakuda1 » 01 Mar 2008, 18:13

Tole je pa hujš ko virus, se širi z nadzvočno hitrostjo.

Ja res je, storil sem radikalne spremembe. Brez njih tudi ni napredka, samo ponavlja se iz leta v leto.
Da začnem pojasnevati pri treegrowing-u. Fros je lepo in vzorno odprl in izpeljal temo, jo opremil s slikami in jo tudi stalno posodobljal z novimi informacijami o rasti. Tema predstavlaj neko druga perspektivo vzgoje konoplje, katero še pri nas ni nihče zapisal, zato tudi v Napredno. Napisal je vse, kar se tiče growa, od prostora, lonca , zemlje in zalivanja. Pobrisal pa sem tisti del, kjer se je začelo: kako kanto si to imel, kolk L, zakaj že tak,itd.
Fros je strpno odgovarjal, tudi, če je že bilo zapisano na samem začetku. Tisti, ki so jih te zadeve zanimale, bi se lahko bili direktno obrnili na Frosa, preko zasebnih sporočil.
Outdoor;
Temo smo v začetku leta že vsi pričakovali. Lepo se je odvijala s prispevki, v katerih ste z nami delili odločitve, katerih semen se boste letos poslužili, pripravljanju "placev", izboru zemlje. Verjetno pa niste pričakovali, da se bo tema, s pomočjo raznih nevmesnežev( nevednežev) spremenila v mešanico tematik iz Začetniške vzgoje. To početje se je vleklo, kot tanko črevo prek 50 strani. Spoštujem vse tiste, ki ste dobrovoljno odgovarjali vsem vrstam vprašanj in s tem podučili začetnike.
Z izbrisom večjega dela teme pa nisem nikomur odtrgal kosa možgan iz glave. Kdor je vprašal mu je bilo odgovorjeno.
Sprašuje pa se v teme z vsaj podobno tematiko.

Nikomur pa ne zamerim hitre jeze in vroče krvi.

GanjaKmet
Prispevkov: 1313
Pridružen: 24 Nov 2004, 19:47

Re: Da, outdoor v napredni

OdgovorNapisal/-a GanjaKmet » 01 Mar 2008, 18:15

Kr neki, kje so vsebine ?

Ali si obvestil uporabnike.

Prosim da se opravičiš vsem in odstopiš kot mod.

Komu imaš sploh ti kaj za zamerit mimogrede ?
Spoznavanje narave in družbe (SND)

mike
Prispevkov: 2106
Pridružen: 23 Apr 2005, 12:13

Re: Da, outdoor v napredni

OdgovorNapisal/-a mike » 01 Mar 2008, 18:20

a dej ne me jebat stari. nauš reku, da je blo v vseh 50+ straneh sam za 3 strani uporabnih informacij. plus tega so zginli precej poučni posti, ki jih je napisal GK, ostal je pa ene par takih, ki bi mogl bit v košu.

jebeš take mode. komej je dobu zelen nick, ma pa jajca večja k pamet. sem ti lepo reku, da se mal umir, modaj tist kar je za modat, pa bo vse kul. kam smo pršli, ne morš verjet.

edit, če že more bit outdoor08 v napredni in če že more bit tko oskubljen z informacijami, vsaj zalimej tiste poste, ki so po TVOJEM mnenju brezvezni, nekam v nizko. če vse traparije lohk tja lepte, bi za spremembo lohk tut kej koristnga.

GanjaKmet
Prispevkov: 1313
Pridružen: 24 Nov 2004, 19:47

Re: Da, outdoor v napredni

OdgovorNapisal/-a GanjaKmet » 01 Mar 2008, 18:37

Zdej moramo še pametovanja poslušat na koncu....škoda da eni nismo tolk brihtni da bi zastopili zakaj je zajebal.????
Takega moda si enostavno ne moremo privoščiti ker je pač svoji nalogi nedorasel.......
Če ne bo takoj odpadel kot knof od gat, pač ne bomo več pisali ker se itak ne izplača če te potem pobrišejo. Zahtevam vse svoje poste nazaj.!!!! V original obliki, opravičilo in še enkrat odstop.
S tem tudi pozivam vse druge mode naj se o tem pomenijo in strogo ukrepajo. Na forumih ponavadi obstaja demokracija in ne samovolja posameznikov.

Pozivam tudi vse ki so podobnega mišljenja da to potrdijo, ker drugače se ta združba lahko diplomatcko izogne škandalu, kot da se ni nič zgodilo.

Če ta mod ne odstopi, potem je bojazen da se podobne samovolje posameznikov, "z opravičilom napredka" začnejo ponavljati zato res: NAJSTROŽJI UKREPI pa prosim nobenega pametovanja več.

Če bi bil vsaj tolk pošten pa reku sori banda se zgodi zajebu sem....bi se ša dalo skozi prste pogledat, ker se vsak zmoti. Namesto opravičila pa pametovanja....takih tukaj ne rabimo ! Nismo v osnovni šoli ali pa v parlamentu. Sej nisem po prižgani juhi priplaval.
Če ga ne zbrcajo tud ene stvari ne napišem več......obljubim.
Spoznavanje narave in družbe (SND)

greenflash
Prispevkov: 181
Pridružen: 22 Nov 2007, 18:59

Re: Da, outdoor v napredni

OdgovorNapisal/-a greenflash » 01 Mar 2008, 18:46

Da še jaz kaj pripomnem (sem pač tip človeka, ki se vtakne tam, kjer se velikokdaj ne bi bilo potrebno; pa pustimo to )

1.Res je bilo v temi veliko postov, ki niso imeli nič veze z gojenjem (tudi par mojih)...za te se strinjam da se brišejo...

2.pazipes, vsi nismo dobili vseh odgovorov oziroma zadovoljivih informacij; jeb*** sem se z postom o samozalivanju(nisem hotel odpirat nove teme,kar mi je seveda zdaj žal...)in to pol ure.In moj post ni imel veze z treegrowingom, ker pač se razlikuje višina od tleh (izpraevanje itd.); ok no, nekaj vzporednih točk imata in lahko bi še trdil, da verjetno tudi nisem edini, ki na tem forumu ne (bi/je/bo) gojil tako, da bo pač nekaj drugega zalivalo namesto njega...Lahko bi me lepo opozoril, da pač to ne spada tja kjer je bilo; lahko bi odprl novo temo; ali pa bi mi ti pač podaril par nasvetov, mogoče izkušenj, ki jih mogoče imaš s tem prek ZS-ja...če ne bi pač se kdo drug ukvarjo z mano tako kot na primer Fros (vsaka mu čast)...Ker pač vseh lastnosti, informacij pač ne moreš prebrati iz slik in včasih so pač potrebna dodatna pojasnila...Ne vidim, kaj je tukaj spornega...lepo bi bilo od tebe, da malo obrazložiš, zato ker se pač veliko uporabnikov čuti prikrajšane in ponižane, saj so pač vložili v odgovarjanje veliko truda kot na primer GanjaKmet...Čeprav je bilo to v veliko primerov nepotrebno...poglej Alexia, ki v vsakem postu nastopa z neko aroganco in nikoli ne varčuje z vprašaji in klicaji...

3.kot zadnje pa bi rad povedal še to, da te deloma razumem za tvoje dejanje in ga v neki meri celo podpiram. Spomnem se čas nazaj, ko sem prebiral ta forum in ves hrepeneč po informacijah (še zdaj )prebiral teme in recimo 60% je bilo takšnih postov, ki so samo tratili moj dragoceni čas (razno nasprotovanje, opominjanje beri teme, uporabljaj search...).Tako da deloma Word Up

To bi bilo zaenkrat vse...

S Spoštovanje Peace
GreenFlash
We Live For Bitches Weed and Money


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 29 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron