kloniranje
-
Carlos_Mencia
Re: kloniranje
no, to sem mislil. a pa se klon vseeno ukorenini pod 12/12?
ja men so se ukoreninli tut pod 12/12...rabjo pa malo več časa
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
-
ganja_farmer
carlos, enkrat ko sem nekaj experimentiral, sem vzel klone iz bilk za kere nisem vedel spola, jih dal v klonator, dal med rože ki so bile že na 12/12 pod 250W HPS, in po približno 10 dneh so pokazale spol in korenine.
lp
lp
Osebna fotogalerija
a lohk iz klonov dobiš semena?
da bi kloniral ženski in moški spol, da se ne bi mamice ''umazale''
da bi kloniral ženski in moški spol, da se ne bi mamice ''umazale''
-
Carlos_Mencia
Quote:
carlos, enkrat ko sem nekaj experimentiral, sem vzel klone iz bilk za kere nisem vedel spola, jih dal v klonator, dal med rože ki so bile že na 12/12 pod 250W HPS, in po približno 10 dneh so pokazale spol in korenine.
lp
ja to ja
takoj jutr še po en klonator. ravno v petek zvečer sem kloniral. od vsake rože dva klona. po enega bom dal na cvetenje, ostali bodo pa ostali pod CW dokler nebo korenin.
thx guys
lp
ja to ja
takoj jutr še po en klonator. ravno v petek zvečer sem kloniral. od vsake rože dva klona. po enega bom dal na cvetenje, ostali bodo pa ostali pod CW dokler nebo korenin.
thx guys
-
Carlos_Mencia
če prav razumem moram tule uporabit zračno pumpo za akvarij?
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=26473&page=1&pp=15&highlight=bubble+cloner
in če kdo ve, kako se reče po naše oni palci za mehurčke delat (bubble wand)?
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=26473&page=1&pp=15&highlight=bubble+cloner
in če kdo ve, kako se reče po naše oni palci za mehurčke delat (bubble wand)?
ja tako je, ti pojdi samo v trgovino z malimi živalmi ter ji opiši to stvar
Če vam je želja izvedet sam spol in vas bk za korenine, pol vam ni treba met nobenga klonatorja pa nič. Daš vejico v vodo in pod 12/12. Pa je to to.
bubble wand lahk sam nardip... cevko zavilaš na konc pa naluknaš... pa daš d na tadrug stran zrak notr šiba... pomojem je čist ql
be creative!