Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
lp... js sm si zdej drenažo zrihtou v loncu... kšne 4cm plast... a bi js pol lahk meu v koritu pod peglom skoz nivo vode na 3cm... ker me vlaga jebe...
lp
lp
be creative!
Ok sm dons dopoldne presadu, o fak tolk svinarije nism še nikol naredu, poleg tega fotr uleti v prostor glih ko presajam in mam vse bilke lepo na vidiku, in on mi prbije kako ti grdo za te rože skrbiš bastard me je poownal hahahhaha, bomo vidl če bo kej bolš, sm naredu par fotk, samo na tem rač ne morm druzga kot internet uporablat, tko da boste naslednič moj problem vidl, sej zdej k sm vidu na normalni svetlobi ni tako kritično kot sm mislu da je, par rumenih listov, bodo že preživele, drgač pa zelo zadovoljen s zemljo terra pa še nekej v kaliji majo akcijo za 3,50€ (cca.) 50 litrov se mi zdi
terra magma mogoče? tak bolj rjavkasto rdeč žakl
ne mislm da je terrabilla al nekej tazga nevem, žakl je pa bel ,rjav, rdeč, mogoče še mal zelen vmes , magma bi bil najbrž mal dražji
14w žarnica bi lahko kaj pomagala pri growanju ?Ali pa raje takoj vn presadim ? Dal bi jo na 10 cm stran od vzkaljenih semen.Po moje je preslaba samo nimam druge izbire.
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
to zarnico daš lahko 1 cm stran od pjantic pa ni nič narobe
10cm stran sm mu js hpsko da mi je grela zemlo ko so ble še underground
be creative!
Quote:
Ja sj ne to samo če sploh kaj pomaga ali je pa boljše da raje dam takoj vn na sonce
Ja sj ne to samo če sploh kaj pomaga ali je pa boljše da raje dam takoj vn na sonce
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
ja pomoje da če maš sončno tam k misliš dat pa da bo zdej lepo vreme lahk daš vn...čene če bo slabo vreme rajš dej pod varčno
LP
LP
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
-
badreddragon
jst letos prvič sadim in bi rabu mal nasvetu (kolo globoko ;najprej u lonček al kr takoj u zemlo ipd.)in al je sploh še cajt za sadit?